14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κωνσταντοπούλου για τις εξαγγελίες Τσίπρα: Δεν έχουν τσίπα – Eίναι λακέδες των δανειστών

Ημερομηνία:

Τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν τις εκλογές, αλλά και τον αναβρασμό που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών σχολίασε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αρχικά, αναφερόμενη στη συμφωνία Τσίπρα-Ζαέφ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, ανέφερε μεταξύ άλλων για το ΣΥΡΙΖΑ ότι η προσεχής εκλογική αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

«Δεν θα βρουν την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω και πολύ καλά θα γίνει αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά. «Ο κόσμος εδώ είναι θυμωμένος γιατί έχει αντιληφθεί ότι έχει υπονομευτεί η ιστορία και τα συμφέροντα μας ως λαού και κράτους», συνέχισε.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αντιδράσεις των πολιτών είπε ότι «κάνει πολύ καλά και τους κράζει (σ.σ. ο κόσμος) και δεν δέχεται να περιφέρονται ως λόρδοι και κυβερνήτες αυτοί που είναι λακέδες των δανειστών». Συμπλήρωσε επίσης ότι «αυτοί που αντιδρούν δεν είναι ακροδεξιοί».

Κωνσταντοπούλου για τις παροχές Τσίπρα

«Δεν τον σώζει τίποτα. Εχει καταντήσει να μοιράζει προεκλογικά φιλοδωρήματα σε πολίτες που ασφυκτιούν εδώ και τόσα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, σε ερώτηση που της έγινε για το αν οι εξαγγελίες Τσίπρα σχετίζονται με τις διακοπές στο κότερο ή τις αποκαλύψεις για το Μάτι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε «πιθανώς γιατί έχουν διδακτορικό στον αντιπερισπασμό και τον αποπροσανατολισμό».

Καταληκτικά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ήταν «άκρως προκλητικό» να λένε ότι ο Τσίπρας δικαιούταν διακοπές γιατί, όπως είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου, «φαινόταν κουρασμένος». «Είναι θέμα τσίπας που προφανώς δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...