15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μαρία Δαμανάκη και Κώστας Καλαφατάκης, οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού από την Κρήτη

Ημερομηνία:

Την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων υποψήφιων ευρωβουλευτών του Ποταμιού από την Κρήτη έκανε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ηράκλειο μαζί με τον Γιώργο Γραμματικάκη.

Η επίσημη παρουσίαση έγινε στο Μέγαρο Ντορέ και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συζητήσουν, τους δύο νέους υποψηφίους, την 30χρονη δικηγόρο και μέλος του TEDxHeraclion Μαρία Δαμανάκη και τον 33χρονο γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κωνσταντίνο Καλαφατάκη.

Κατά την ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην απόφαση που ελήφθη για την ανανέωση προσώπων στην ομάδα του Ποταμιού ενόψει των ευρωεκλογών.

Συνολικά πρόκειται για ένα σύνολο 30 ανθρώπων, που όπως είπε, βάζουν την πολιτική δίπλα στην επαγγελματική τους ζωή και δεν μετατρέπουν την πολιτική σε επάγγελμά τους.

Αυτοί είναι όλοι οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού

Η ομάδα του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου συμπληρώθηκε με νέα πρόσωπα.

“Πρόκειται για ένα διαφορετικό σύνολο 30 ανθρώπων που βάζουν την πολιτική δίπλα στην επαγγελματική τους ζωή και δεν κάνουν την πολιτική το επάγγελμά τους. 15 Έλληνες που δημιουργούν και προσφέρουν στις χώρες της Ευρώπης και 15 Έλληνες που αγωνίζονται «ευρωπαϊκά» από ελληνικού εδάφους”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος. 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...