16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Μαραντόνα: «Δεν θέλω δώρο για τα γενέθλιά μου, να περάσει η πανδημία, οι ιοί της πείνας και της ανεργίας να σταματήσουν και να πάρει πρωτάθλημα η Νάπολι θέλω»

Ημερομηνία:

Να περάσει η πανδημία και κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας η Νάπολι… Αυτά είναι τα δύο στοιχεία τα οποία ζήτησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για τα γενέθλιά του όπως τονίσει σε σημερινή του δήλωση στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport.

«Τι δώρο θα ήθελα; Τίποτα για μένα. Εύχομαι αυτή η δολοφονική πανδημία να φύγει. Θα ήθελα να φύγουν όλες οι πανδημίες πάνω από όλες αυτές τις χώρες, τους λαούς και παιδιά, που δεν μπορούν καν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Εύχομαι εδώ στην Αργεντινή, όπως και σε πολλά, πάρα πολλά άλλα μέρη του κόσμου, οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, να σταματήσουν.

Και αφού δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα η Νάπολι να κερδίσει σύντομα ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αγαπητέ Γκατούζο, συνεχίστε έτσι: με την αποφασιστικότητά σας και την ικανότητά σας να παίζετε ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ και θέλω να σας πω κάτι: υπάρχουν άνθρωποι που καυχιούνται ότι έχουν παίξει στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Γιουβέντους.

Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της Νάπολι. Ελπίζω μια μέρα να το πείτε κι εσείς αυτό», καταλήγει η δήλωση του Ντιεγκίτο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...