14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Μετά από κινητοποίηση μελών του κινήματος “Δεν πληρώνω” με Ζ. Κωνσταντοπούλου και Π. Λαφαζάνη, συμβολαιογράφος κλειδαμπαρώθηκε μέσα στο γραφείο της

Ημερομηνία:

Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ 21, στον Πειραιά διαμαρτυρόμενοι εναντίον ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί. Παρά τις προσπάθειες των συγκεντρωμένων θα έρθουν σε επαφή με τον συμβολαιογράφο, δεν τα κατάφεραν, καθώς είχε «κλειδαμπαρώσει» την πόρτα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Λαϊκή Ενότητα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός αφορά ένα διαμέρισμα 107 τμ στην Αρτέμιδα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ένα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τμ στο Πάτημα Γέρακα αξίας 290.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, που κατήγγειλε παρανομίες :«Μέσα γίνονται δύο πλειστηριασμοί διαμερισμάτων χωρίς να υπάρχει σύμβαση για να εκτελεστούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αυτό που γίνεται είναι βάρβαρο και αντισυνταγματικό» τόνισε. Ο ίδιος σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι ανέβηκαν στο γραφείο για να συζητήσουν με τον συμβολαιογράφο αλλά εκείνος «έχει κλειδαμπαρώσει την πόρτα και ενώ είναι μέσα, δεν επιτρέπει να μας δει και είναι η αστυνομία μπροστά και τον περιφρουρεί».

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε όλους τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παράνομους και επιτέθηκε στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα, ισχυριζόμενη ότι «εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...