14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Μετά την κατηφόρα παίρνεις τον ανήφορο – Υποχρεωτικά

Ημερομηνία:

Οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι Ομιλοι των Γραικύλων, επέβαλαν την εξάρτηση της χώρας, από τις Παγκόσμιες Αγορές.  Προς την κατεύθυνση,  της παγκοσμιοποίησης. Διέλυσαν τα Περιφερειακά, Οικονομικά οικοσυστήματα. (τοπικές Οικονομίες). Υποβάθμισαν, την Βιομηχανική παραγωγή. Κατάργησαν, θέσεις εργασίας. Υποδούλωσαν, τον Τόπο. Εξαφάνισαν, την εθνική αξιοπρέπεια. Διάβρωσαν, την Δημοκρατία.

Λεηλατούν, την εθνική περιουσία. Φτωχοποιούν, τον πληθυσμό. Επιβάλλουν επαχθείς φόρους και αβάσταχτα χαράτσια. Οδηγούν στην απόγνωση.  Και πολλές φορές, σε αυτοκτονίες. Η κατάσταση πλέον είναι, εκτός ελέγχου. Υπόσχεται μόνο, περισσότερα αβάσταχτα Μέτρα, ξεπούλημα «σε στύλ πλιάτσικου», μεγαλύτερη φτώχεια για όλους, για απεριόριστο χρόνο.

Οι Ελληνες, κατεβαίνουν πλέον, όλα τα σκαλιά, στης συμφοράς, την σκάλα. Κατά τον Χάρτη του ΟΗΕ, ο πολίτης, έχει νόμιμο δικαίωμα αντίστασης, όταν, παραβιάζονται η εθνική αξιοπρέπεια και η αξιοπρεπής διαβίωση του. Μ’ αυτά τα δεδομένα, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. Μόνος δρόμος ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ.  Δείχνουμε κυρίως, πως, δεν έχουμε μεταλλαχτεί, σε πιόνια.  Είμαστε άνθρωποι.  Και διεκδικούμε την ανθρώπινη αξία μας.  Κτυπάμε τα κάγκελα του κλουβιού, που, μας φυλάκισαν.

Διεκδικούμε «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ».  Για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Υπόγραψε το και σύ. www.seisachtheia.gr | www.1millionsignatures.eu . Η υπογραφή σου αποτελεί, την ηπιώτερη έκφραση, οφειλόμενης αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...