19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μεταξύ σοβαρού σοβαρότατου και αστείου: Κίνα – Αγγλία

Ημερομηνία:

Η Κίνα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Όοοχι! Κάνει όμως επενδύσεις στην Ελλάδα που είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση,

Η Αγγλία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Όοοχι ! Πρόλαβε και πήδηξε απ’ το τραίνο της Ε.Ε.

Μπορεί να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα; Βεβαίως μπορεί. Πώς κάνει η Κίνα; Ν’ ανοίξει λοιπόν η Αγγλία μια Τράπεζα στην Ελλάδα που δεν θα μπορεί το μακρύ χέρι της Ε.Ε. να βουτά απ’ τις Τράπεζες τις λίγες καταθέσεις των Επιχειρήσεων.

Όλες οι Επιχειρήσεις τις δραστηριότητες τους θα τις πάνε σ’ αυτή την Τράπεζα. Για να μπορούν οι Επιχειρήσεις να καθορίζουν αυτές τις προτεραιότητες τους.

Για να μπορούν να τζιράρουν τα χρήματά τους αυτές και όχι το μακρύ χέρι που βουτά ότι βρίσκει χωρίς ποσώς να το νοιάζει η επιβίωση της Επιχείρησης.

Για να μπορούν αυτές να ρυθμίζουν την κατανομή των χρημάτων τους. Την προμήθεια των πρώτων υλών τους, τις αμοιβές του προσωπικού τους, τα ταμεία τους, την συντήρηση των ιδίων και των οικογενειών τους και να πληρώνουν τα νόμιμα στο κράτος. Αν δεν μπορούν συγχρόνως όλα αυτά κάθε μήνα οι επιχειρήσεις τζιράρουν. Αποφασίζουν και κανονίζουν τι πρώτο πληρώνουν ούτως ώστε να εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα τους. Και τότε εισπράττει και το κράτος. Άλλως τίποτα!

Θάνατος, μόνο θάνατος σ’ όλα. Στην ανάπτυξη στην ύπαρξη Κράτους. Ααα! Ξέχασα. Αυτοί που μας κυβερνούν είναι «Διεθνιστές» με την έννοια ότι παραδίδουν την Ελλάδα στους εθνικιστές.

Β.Γ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...