22.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Μητσοτάκης σε κουρείο στην Κρήτη: “Δεν πιστεύω να τα παίρνετε σύριζα” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Κάθε φορά που κάποιος αρχηγός κόμματος κατεβαίνει σε περιοδεία, προκύπτουν και κάποιες “στιγμές”, άλλες πραγματικά αυθόρμητες και άλλες… λιγότερο. Μια τέτοια στιγμή, μάλλον όχι και τόσο αυθόρμητη αλλά με κάποιο χιούμορ, φαίνεται ότι εξελίχθηκε χθες κατά την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα σοκάκια του Ρεθύμνου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κοντοστάθηκε στην είσοδο ενός κουρείου στο οποίο βρίσκονταν αρκετοί νεαροί που κουρευόντουσαν.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους υπαλλήλους που κρατούσαν τα ψαλίδια και τις μηχανές στα χέρια τους, τους είπε την εξής ατάκα: «Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ», περίπου ως επίπληξη, με τους νεαρούς πελάτες του κουρείου να ξεσπούν σε γέλια.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=GOtXxv8CbjY”]

Το βράδυ η περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε με ένα κρητικό γεύμα στο χωριό Ασή Γωνιά που ζει από την ορεινή κτηνοτροφία και ήταν ένα από αγαπημένα και του πατέρα του, Κων. Μητσοτάκη. Αρκετοί κάτοικοι τον περίμεναν στο πολιτιστικό κέντρο και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με μαντινάδες και δώρα. Μάλιστα ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, του έδωσε μία φανέλα με το νο10 και ένα κύπελλο για να το σηκώσει, όπως του είπε, το βράδυ των εκλογών.

«Έχω περπατήσει τα βουνά σας από μικρός» τους είπε εκείνος, και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει μαζί με τους όμορφους κατοίκους των βουνών της Κρήτης. Ξέρω τις δυσκολίες που περνάτε, ξέρω πόσο τα νέα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που αγαπούν. Θα στηρίξουμε την ορεινή κτηνοτροφία και αυτό δεν είναι ένα σχήμα λόγου το οποίο λένε οι πολιτικοί μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Το λέω γιατί το πιστεύω. Το λέω διότι αυτή η δραστηριότητα είναι ταυτισμένη με ιστορία αιώνων».

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, συγκεκριμένα, για άμεσα μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας, τονίζοντας ότι την εξισωτική αποζημίωση θα πρέπει να τη λαμβάνουν όλοι όσοι τη δικαιούνται, ενώ για τις παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος και τυριού, κατέστησε σαφές ότι η επόμενη κυβέρνηση θα τις αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από το μηδέν ξανά η δίκη στο Μάτι μετά την έφεση της Εισαγγελίας

Από μηδενική βάση θα κριθεί η υπόθεση για τη...

Ακρίβεια: Έξι στους δέκα «μόλις τα βγάζουν πέρα» – Κλιμάκωση των προβλέψεων για άνοδο των τιμών

Στοιχειώνει τα ελληνικά νοικοκυριά η ακρίβεια κάτι που αποτυπώνεται...

Πολάκης κατά πάντων μετά την απόσυρση του εμβολίου της Astra Zeneca

Την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας Astra...

Ο ράπερ Macklemore ξαναχτυπά υπέρ φοιτητών και Παλαιστινίων – Νέο τραγούδι

Ένα νέο κομμάτι, το Hind’s Hall, το οποίο παρέχει σθεναρή...