19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μιχάλης Κριτσωτάκης: “Ο Κρητικός λαός δεν θέλει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ και ειδικά της χώρας μέσω της βάσης του Σούδας”

Ημερομηνία:

Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Δεν είναι πλέον κομματική αλλά διακομματική – μνημονιακή η συναίνεση και η πολιτική συμπεριφορά της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Όπως φαίνεται και από τη συνεδρίαση της Πέμπτης 25/2 όλες οι παρατάξεις που στηρίχθηκαν από κόμματα που ψήφισαν κι εφάρμοσαν τα νεοφιλελεύθερα μνημόνια, είτε το πρώτο, είτε το δεύτερο, είτε το τρίτο αρνήθηκαν όχι μόνο να ψηφίσουν αλλά και να συζητήσουν δύο σοβαρά θέματα.

Για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, όπου η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΣΑ – ΑΝΕΛ με τη συναίνεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ αποδέχεται τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Βάζει δηλαδή τον εμπρηστή που δημιουργεί τις εστίες πολέμου και τα αποτελέσματα τα αντιμετωπίζουμε τα εκατομμύρια των προσφύγων, να παίζει τον ρόλο του πυροσβέστη.

Επικίνδυνα παιχνίδια στην περιοχή – εμπλέκεται η χώρα-

Η ΤΑ δεν μπορεί να μην παίρνει θέση όπως η περιφέρεια Κρήτης

Η βάση της Σούδας να μην ενεργοποιηθεί

Για την τροπολογία που ουσιαστικά αναγκάζει τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού να χρηματοδοτεί την υγεία ενώ αυτό είναι υποχρέωση του Κεντρικού Κράτους και του υπ. Υγείας.

Ο Κρητικός λαός δεν θέλει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ και ειδικά της χώρας μέσω της βάσης του Σούδας.

Η ΤΑ που έχει υποστεί μειώσεις και αφαιμάξεις στους προϋπολογισμούς πλήττεται και είναι απαράδεκτη η ενέργεια της κυβέρνησης και των μνημονιακών δυνάμεων αλλά και η παραδοχή αδιαμαρτύρητα από τις μνημονιακές παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...