16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μουσική παράσταση της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων την Κυριακή

Ημερομηνία:

To έργo του Α. L. Webber “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” θα παρουσιάσει την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στις 21.00, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ.

“Μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, με το οποίο αξιοποιείται το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας”, χαρακτήρισε την παράσταση, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 20/8/2015, στο Δημαρχείο Χανίων, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη. “Θα πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε την παιδική χορωδία, η οποία θ’ αποτελέσει “φυτώριο” για τη χορωδία του Δήμου μας, ενώ, συνδέοντας τον πολιτισμό με την παιδεία, διαμορφώνουμε και την αντίληψη των παιδιών μας για τη ζωή”.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού επεσήμανε ότι στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τον πολιτισμό περιλαμβάνεται η οργάνωση της μουσικής παιδείας στον τόπο μας, “παραχωρώντας ως πρώτο βήμα τον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης για τις πρόβες της Παιδικής Χορωδίας”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στην παράσταση, η οποία έχει τη μορφή πλήρους «μιούζικαλ» και στην οποία παρουσιάζεται η ιστορία του Ιωσήφ με σύγχρονους ρυθμούς, αναφέρθηκαν οι συντελεστές της, ο Δ/ντής της Παιδικής Χορωδίας και διασκευαστής του έργου, Γιώργος Καλούτσης, ο μουσικός, Νίκος Περάκης, το στέλεχος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και σκηνοθέτης, Λεωνίδας Μανωλικάκης.

Η είσοδος στη μουσική παράσταση είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...