Νέα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη μετά την άρνηση της Βουλής να άρει την ασυλία του. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έκλεισε την ομιλία του, βγάζοντας το κινητό του για να «παίξει» ένα τραγούδι του Κώστα Βίρβου και του Στέλιου Καζαντζίδη.

Όπως έγραψε ο εκδότης σε ανάρτησή του: «Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».

Στον εκδότη των Παραπολιτικών, απάντησε μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απολογούμενος για την απόφαση της Βουλής:

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις ζητάει συγγνώμη που δεν μαντρώθηκαν οι βουλευτές

Σε σχόλιό του σχετικά με τη συγκεκριμένη στιχομυθία του υπουργού και του εκδότη στα social media, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Δε φτάνει ο κοινοβουλευτικος διασυρμός της ΝΔ με τους μισούς και πλέον  βουλευτες της να  “καταψηφίζουν” την κομματική γραμμή για άρση ασυλίας του Παύλου  Πολάκη, τώρα υπουργος της κυβερνησης, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ζητάει συγγνώμη από εκδότη γιατί δεν μαντρωθήκαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος όπως ζήτησε ο εκδότης. Ο κατηφορος δεν έχει τελος. Περαστικά τους, στα οικογενειακά τους ας τα βρουν μόνοι τους».

reader.gr