13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ξεκίνησε η γκρίνια στη ΝΔ – Κεφαλογιάννη κατά Μητσοτάκη: Αθέτησε τις υποσχέσεις του | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε για το θέμα της άρνησής της να αναλάβει πόστο που της ανατέθηκε στο υπουργείο Τουρισμού

Σύμφωνα με το Έθνος η κα Κεφαλογιάννη είπε ότι είχε τοποθετηθεί στον τομέα του Πολιτισμού από τον ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας, δούλεψε πάνω σ’ αυτό για 2,5 χρόνια, στήριξε τον προεκλογικό της αγώνα και προγραμματισμό γι αυτόν τον τομέα, είχε συμφωνήσει να το αναλάβει, ωστόσο, είδε να παίρνει τη θέση κάποιος άλλος και συγκεκριμένα η Λίνα Μενδώνη.

Μιλώντας στο Open TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» η κυρία Κεφαλογιάννη είπε: «Έχω δουλέψει τα τελευταία 2,5 χρόνια στον τομέα Πολιτισμού. Εκεί ήμουν υπεύθυνη. Ήταν μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του χώρου του πολιτισμού, της τέχνης. Έχω καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις στη Βουλή, τα θέματα των πνευματικών δικαιωμάτων, για κλειστά πωλητήρια κι αναψυκτήρια στους αρχαιολογικούς χώρους, για κινηματογράφους κτλ.

Ήμουν έτοιμη να προσφέρω τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου σ’ αυτό το χώρο. Ο πρωθυπουργός μου πρότεινε το Τουρισμού. Θεωρώ ότι είχα κάνει τον κύκλο μου, είχα προσφέρει και περίμενα κάτι άλλο. Περίμενα να τοποθετηθεί κάποιος άλλος, να δοκιμαστεί, να δουλέψει και να προχωρήσει. Όταν έχουμε κάνει έναν κύκλο πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να δοκιμαστεί κι εμείς να κάνουμε κάτι άλλο.

Έτσι προτίμησα να μείνω απλή βουλευτής και να βοηθήσω από εκεί την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς όταν έχεις δουλέψει 2,5 χρόνια πάνω σ’ αυτό, με είχε τοποθετήσει τότε ο ίδιος ως αρμόδια για το συγκεκριμένο πόστο, έχεις μια συμφωνία ότι θα έχεις και μια θέση στο συγκεκριμένο πόστο σε ένα κυβερνητικό πλάνο, αλλά…»

Ο πρωθυπουργός κρίνει ποιος θα πάει πού. Πλέον θα προχωρήσω τα θέματα και θα ζητήσω από την κυβέρνηση να τα προχωρήσει στη Βουλή. Τιμούμε την ψήφο των πολιτών με την συνολική μας παρουσία.

Έχω μεγάλη υποχρέωση στους Αθηναίους που με ψήφισαν. Γιατί το πλάνο που τους παρουσίασα είχε να κάνει κυρίως με τον πολιτισμό. Δεν προτίθεμαι να τα αφήσω αυτά τα θέματα. Είμαι παρούσα στην μεγάλη μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...