14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ξενοδοχείο της Κρήτης στη Χρυσή Δεκάδα των Βραβείων ”Starway World Best Hotels 2012”

Ημερομηνία:

Το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. απέσπασε μια ακόμα διάκριση διεθνούς κύρους, κατακτώντας μια από τις πρώτες 10 θέσεις ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου που βραβεύονται στα “Starway World Best Hotels 2012”.Η διάκριση αυτή προέκυψε μετά από συλλογή, μελέτη και ανάλυση 174.259 ερωτηματολογίων ικανοποίησης πελατών από 3.991 ξενοδοχεία σε 26 προορισμούς, που διενήργησαν οι υπεύθυνοι του θεσμού “Starway World Best Hotels”.

Το Nana Beach όχι μόνο αναδείχθηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς, αλλά κατέκτησε μια θέση στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των συμμετεχόντων στην έρευνα.

Με στόχο να ενθαρρύνουν αλλά και να επιβραβεύσουν την ανάπτυξη ποιοτικών υποδομών και την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στο τουριστικό προϊόν, τα βραβεία “Starway World Best Hotels” τα τελευταία δέκα χρόνια διενεργούν εκτενείς και διεξοδικές έρευνες ικανοποίησης πελατών διασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστα αποτελέσματα και διαφανείς διαδικασίες στην απονομή των διακρίσεων που υπογράφουν.

Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή στο πλαίσιο της Intourmarket 2013 Travel Fair στη Μόσχα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...