14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ροκ μέχρι τελικής πτώσης με τους Freaktones κάθε Τετάρτη στο BrasDeFrères

Ημερομηνία:

Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες των Χανίων, οι Freaktones, θα έχουν βασικό στέκι τους γι’ αυτή τη χρονιά τον ωραίο χώρο του BrasDeFrères. Κάθε Τετάρτη από τις 9.30 το βράδυ, Επιμενίδου 2, οι Freaktones θα ροκάρουν με το μοναδικό τους ύφος μέχρι τελικής πτώσης

Οι «FreakΤones» είναι μια τοπική, αμιγώς cover band η οποία συστάθηκε το 2010. Σήμερα η σύνθεσή τους περιλαμβάνει έξι μέλη, την Γιούλη Κατσιμπίρη (φωνή), τον Παντελή Κιάσσο στην (φωνή, κιθάρα), τον Άκη Τσουκαλά (τύμπανα), τον Γιώργο Πούλη (κιθάρα, φωνητικά) τον Στέλιο Ηλιάδη (μπάσο) καθώς και τον εμπνευστή της ιδέας της σύστασης, Μάνθο Καλαϊτζακη (πλήκτρα, φωνή).

Oι διασκευές τους διακρίνονται από ένα δικό τους ήχο και στυλ μπλέκοντας εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής που αγαπούν, από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι σήμερα.

Σε μήνυμά τους για την έναρξη της σαιζόν αναφέρουν:

Στο ασανσερ που συναντιόμαστε θα συμβαίνουν τα πιο τρελά!

We are back bitches! Απο Τεταρτη 25 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη σας περιμένουμε για λιτανεία στο ναό του Βras De Freres .

Θα εχουμε διαλεχτούς φίλους καθε βδομάδα να μας κρατανε παρέα. Για αυτή την εβδομάδα, Kossyvaki Sisters και Dj Mi.Alpha για να ξεκινησούμε τα πρώτα όργια για φέτος!

22687603_10155712675344360_2984282016886931088_n

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...