18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχτηκαν τον Τσίπρα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Με πανό που έγραφε “γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια” περίπου 20 φίλοι της ΑΕΚ υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο όπου βρέθηκε για να δώσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία.

Αν και η παρουσία των οπαδών δεν ήταν τόσο έντονη είναι γεγονός ότι οπουδήποτε βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας υπάρχει και η παρουσία οπαδών της ΑΕΚ που υπενθυμίζουν με κάθε τρόπο τη σημασία που έχει για αυτούς το θέμα της κατασκευής γηπέδου και το πόσο μπορεί να επηρεάσει προς τα πού θα ρίξουν την ψήφο τους.

Πιο συγκεκριμένα οι περίπου 20 φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου με πανό που έγραφε «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» θέλοντας για ακόμα μία φορά να δείξουν την ενόχλησή τους για τα όσα ακούγονται από τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας.

a72d7c1541492794a9f096e3525671ba_L

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ