12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ο Παντελής Καπαρουδάκης στέλνει στα δικαστήρια τον Πάνο Καμμένο

Ημερομηνία:

Μία ιστορία που ξεκίνησε με πολύ αγάπη και ελπίδες τώρα πηγαίνει στα δικαστήρια.

Ο Παντελής Καπαρουδάκης ήταν ένα από τα γνωστά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέχρι τη μνημονιακή στροφή του κόμματος. Υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες όπου κατά τις επισκέψεις του Πάνου Καμμένου στα Χανιά ο Παντελής Καπαρουδάκης ήταν δίπλα του. Μέχρι και ριζίτικα τραγουδούσαν μαζί.

Τώρα, ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη διαδήλωση πολιτών για το όνομα των Σκοπίων, έξω από το Μέγαρο Πάνθεον στα Χανιά κατά τα εγκαίνια των νέων γραφείων των ΑΝΕΛΛ, αποκαλεί τον πρώην σύντροφό του “πρώην κρατούμενο των φυλακών” και ο Παντελής Καπαρουδάκης απαντά με μηνύσεις για “ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς”.

Διαβάστε την επιστολή του Παντελή Καπαρουδάκη -δια του δικηγόρου του- όπως δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης:

“Πληροφορήθηκα από δεκάδες φίλους και συναγωνιστές ότι σήμερα ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παν. Καμμένος, αναφερόμενος στην συγκέντρωση πολιτών κατά τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος του στα Χανιά -στην οποία συγκέντρωση είχα την τιμή και την υποχρέωση να παρευρεθώ καθόσον αποτελούσε πρόκληση στο κοινό αίσθημα περί δικαίου μια μόλις ήμερα μετά την παραχώρηση της ιστορίας και του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων-, καταφέρθηκε εναντίον μου ονομαστικά με ψευδείς, ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς.

Είναι προφανές ότι οι ανωτέρω συκοφαντίες αποδεικνύουν ότι ο κ. Καμένος τελεί σε τρικυμία εν κρανίω. Δεν θα είχα ασχοληθεί μαζί του, αν δεν προσέβαλε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη μου, χαρακτηριστικά για τα οποία εδώ στην Κρήτη δίνουμε και την ζωή μας, άσχετα αν ο ίδιος μάλλον δεν φαίνεται να τα τιμά ιδιαιτέρως, κυρίως όμως αν με αυτόν τον τρόπο δεν προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά και την οικογένειά μου.

Δεν θα του κάνω την χάρη να προσφύγω στα ποινικά δικαστήρια με κατάθεση έγκλησης εναντίον του, δίνοντας του την ευκαιρία να οχυρωθεί για πολλοστή φορά πίσω από την βουλευτική ασυλία και τον απαρχαιωμένο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Θα αναγκαστεί όμως να λογοδοτήσει στα αστικά δικαστήρια αφού θα καταθέσω αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που υπέστην  ένεκα των συκοφαντιών και των αδικοπραξιών του εν γένει εις βάρος μου.
Εύχομαι και ελπίζω εκεί τουλάχιστον να έχει το θάρρος να εμφανιστεί και να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη που πολλές φορές έχει απαξιώσει με λόγια και έργα. Ραντεβού στα ακροατήρια επομένως…

Για τον Παντελή Καπαρουδάκη
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Χαράλαμπος Ι Πιτσιγαυδάκης

Υ.Γ. 1: Οι αγωγές αποζημίωσης συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου εκδικάζονται συντομότερα, αν προσβλέπει σε αναβολές και αρνησιδικίες…
Υ.Γ.2: Ας διαβάσει λίγο την Οδηγία GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα προσωπικά δεδομένα που αυστηροποίησε τη σχετική νομοθεσία, μπας και καταλάβει τη δεινή θέση στην οποία έθεσε εαυτόν ως κοινός συκοφάντης…”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...