12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ο Alpha θέλει να επιστρέψει πίσω η Ελληνοφρένεια

Ημερομηνία:

Όχι μόνο δεν περίμεναν τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι έκαναν γκάφα ολκής κόβοντας την Ελληνοφρένεια. Και τώρα προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος τους, αλλά μάλλον είναι αργά!

Ο λόγος για τους υπεύθυνους του Alpha που παρακαλάνε τους συντελεστές της εκπομπής να επιστρέψουν στο κανάλι.

Για την ακρίβεια λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε επαφή σε μια προσπάθεια της διοίκησης του σταθμού να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και κυρίως να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψει η εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η σατιρική εκπομπή μετά από τεσσερισήμισι περίπου χρόνια έριξε αιφνιδιαστικά τίτλους τέλους. Ο γνωστός και ως Τσολιάς, Απόστολος Μπαρμπαγιάννης μέσα από συνεντεύξεις του έριξε τα βέλη του στο κανάλι της Κάντζας για τη διακοπή προβολής της εκπομπής.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελληνοφρένεια δε θα ζήσει και θα πεθάνει στον ALPHA. Οι ιθύνοντες της εκπομπής μελετούσαν τις προτάσεις που έπεσαν στον τραπέζι μετά το τέλος της συνεργασίας τους με το κανάλι της Κάντζας.

Μία από αυτές ήταν από την ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμά της τη σατιρική εκπομπή, για να κάνει στροφή. Ωστόσο η «Ελληνοφρένεια» δε θα συνεχίστει τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia οι άνθρωποι της «Ελληνοφρένειας» θα επικεντρωθούν στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον «Real». Η εκπομπή θα ανανεωθεί προκειμένου το κόνσεπτ να μην είναι ίδιο με εκείνο που είδαμε στον ALPHA και από τη νέα χρονιά θα συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν.

 

enimerosi24.gr, enikonomia.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...