16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Πάνω από 180 άνθρωποι έχουν πνιγεί φέτος στις ελληνικές θάλασσες

Ημερομηνία:

Συγκλονίζουν τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος για τους πνιγμούς στις ελληνικές παραλίες φέτος το καλοκαίρι, καθώς οι λουόμενοι που έχασαν την ζωή τους έχουν ξεπεράσει τους 180.

Ακόμη τρεις θάνατοι καταγράφηκαν το μεσημέρι της Κυριακής. και προστέθηκαν στην μαύρη λίστα των πνιγμών του φετινού καλοκαιριού.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 66χρονος ημεδαπός άνδρας, από τη θαλάσσια περιοχή «ΣΚΑΛΑΣ» Αγκιστρίου. Ο 66χρονος διεκομίσθη στο Αγροτικό Ιατρείο Αγκιστρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας 68χρονος λουόμενος ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας. Νεκρός βρέθηκε και ένας 71χρονος στην θαλάσσια περιοχή «Καλαμίτσα» της Καβάλας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την 1η Ιουνίου έχουν πεθάνει 142 Έλληνες και 40 αλλοδαποί σε όλη την επικράτεια. Τέσσερις ακόμα νεκροί είναι άγνωστων στοιχείων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οριστικό τέλος στα σενάρια για ευρωπαϊκή θέση

Σας λέω την είδηση με το «καλημέρα»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν...

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...