14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πήγε να ληστέψει τράπεζα και… έτρεμε από το άγχος!

Ημερομηνία:

Μία πολύ περίεργη απόπειρα ληστείας απασχόλησε χθες τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, οι οποίες λίγο μετά τις 11 δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τη διεύθυνση υποκαταστήματος τράπεζας της οδού Πορτάλιου, για έναν περίεργο πελάτη που ζητούσε με το “έτσι θέλω” να πάρει χρήματα από τα ταμεία της τράπεζας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 11.05 το πρωί εισήλθε στο συγκεκριμένο υποκατάστημα ένας νεαρός Eλληνας γύρω στα 25 με 30, ο οποίος είχε μισοκαλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα κασκόλ.

Από την πρώτη στιγμή κατευθύνθηκε προς το ταμείο και χωρίς πολλά λόγια ζήτησε από την υπάλληλο να του δώσει όσα χρήματα είχε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ενδεχόμενος ο άνθρωπος αυτός να έκρυβε κάτι στο μανίκι του που πιθανότατα να ήταν όπλο.

Όμως, όσο η υπάλληλος καθυστερούσε να τον “εξυπηρετήσει” τόσο ο ίδιος άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα ο διευθυντής του υποκαταστήματος να τον πετάξει έξω από την τράπεζα και στη συνέχεια να θέσει εκτός λειτουργίας το υποκατάστημα.

Όταν ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές σε κλάσματα δευτερολέπτου “έζωσαν” την περιοχή, ενώ προχώρησαν και σε αρκετές προσαγωγές υπόπτων. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο επίδοξος ληστής, καθώς φέρεται να τους είπε σε ποιο σημείο ξεφορτώθηκε τα σύνεργα του.

Από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο υποκατάστημα της τράπεζας, τόσο το όπλο, όσο και το μπουφάν του, αλλά εκείνο που ψάχνουν είναι έστω μία εικόνα από αυτές που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας για την πλήρη ταυτοποίησή του.

Στέλλα Μαθιουδάκη – neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...