13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Παράπλευρες απώλειες (παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά ΣΥΡΙΖΑ)

Ημερομηνία:

Του Νίκου Τζάρα

Από την αρχή της κρίσης μέχρι το 2016 καταγράφεται αύξηση των πωλήσεων κατά περίπου 2 εκατομμύρια τεμάχια, στα αντικαθλιπτικά φάρμακα. Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις το 2009 είχαν αγοραστεί 8.591.593 κουτιά αντικαθλιπτικών,ενώ το 2016 έφθασαν τα 10.220.470.

Αυξητική τάση παρατηρείται στις πωλήσεις αγχολυτικών, με τους πολίτες να αγοράζουν 9.908.466( τεμάχια το 2016). Τέτοιου είδους ειδήσεις περνούν στα ψιλά των εφημερίδων ( το σχετικό ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ) ή αποσιωπούνται . Και ενώ συμβαίνουν αυτά και άλλα (φυγή 600.000) Ελλήνων για ανεύρεση εργασίας στο εξωτερικό, μείωση γεννήσεων ,30-35 χιλιάδες ετησίως),η κυβέρνηση ευαγγελίζεται την ανάπτυξη στις φιέστες των περιφερειακών συνεδρίων που διοργανώνει.

Ανάπτυξη με παράπλευρες απώλειες που χάρις της εικονικής πραγματικότητας που μας επιβάλλεται αγνοούνται.

Το πραγματικό κεφάλαιο, το κεφάλαιο εργασία εξοντώνεται ή μεταναστεύει στο εξωτερικό στο όνομα της παραγωγικής ανασυγκρότησης αλλά ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...