15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Παρουσιάστρια του BBC έκανε «αποχαιρετιστήριο πάρτι» για το στήθος της πριν τη διπλή μαστεκτομή | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Η 27χρονη Claira Hermet, παρουσιάστρια του BBC στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, υποβλήθηκε σήμερα σε προληπτική διπλή μαστεκτομή. Έχει χάσει τη μητέρα και την αδερφή της από καρκίνο του μαστού και προχώρησε στην επέμβαση καθώς έμαθε ότι έχει κληρονομήσει το επικίνδυνο γονίδιο BRCA 1 που αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου. Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Όμως δεν μεμψιμοιρεί για την εξέλιξη αυτή. Αντιθέτως, λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο, αποφάσισε να οργανώσει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό πάρτι για να «τιμήσει» και να αποχαιρετήσει το στήθος της όπως πιστεύει ότι του αξίζει!

Γράφοντας στο προσωπικό της website αλλά και στην ιστοσελίδα του BBC, μοιράζεται με τον κόσμο την ιστορία της ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να εκλογικεύσουν τους φόβους τους και να ανακτήσουν τη δύναμη, τον έλεγχο και την αυτοπεποίθησή τους.

hermet3

Το πάρτι στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν cupcakes σε σχήμα… μαστού και με την οικοδέσποινα να ποζάρει επιδεικνύοντας το πλούσιο μπούστο της.

Όσο ακραία κι αν θεωρήσουμε την κίνηση της Hermet, τα κίνητρά της είναι αξιοθαύμαστα και οι σκοποί της αγαθοί. Δηλώνει πως δεν φοβάται πια αλλά αντίθετα νιώθει ότι ο ρόλος της στην προστασία της υγείας της είναι πιο ενεργητικός από ποτέ.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=D53T1tWuJxo”]

onmed.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...