13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

«Πετάνε» οι κρατήσεις στην Κρήτη που αποτελεί «καυτό» προορισμό για το 2015

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι μεγάλες αυξήσεις κρατήσεων στη γερμανική αγορά το Δεκέμβριο για την Κρήτη. Κρατήσεις καταγράφονται σε όλη την Ελλάδα, με τη Ρόδο να καταγράφει αύξηση 31%, σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, ενώ το Ηράκλειο είχε αύξηση 25%. Η Κρήτη, ωστόσο, είχε σημειώσει μείωση 25% το Νοέμβριο.

Τα στοιχεία προέρχονται από την TravelTainment, κορυφαίο πάροχο στοιχείων κρατήσεων στη Γερμανία και δημοσιεύονται στο fvw. Τη μερίδα του λέοντος, πάντως, σε ποσότητα κρατήσεων το Δεκέμβριο είχε η Μαγιόρκα με αύξηση 11% έναντι του ίδιου μήνα πέρυσι και μερίδιο επί του συνόλου των κρατήσεων 23%. Αυτή ήταν μια σαφής βελτίωση σε σχέση με το Νοέμβριο, όταν το νησί είδε μια πτώση 12% στις κρατήσεις, και ένα μικρότερο μερίδιο αγοράς 20%.

Σύμφωνα με το tornonews.gr η ισχυρή ανάκαμψη κρατήσεων στην Αίγυπτο αποτυπώνεται και στα στοιχεία του προηγούμενου μήνα. Οι κρατήσεις για την Χουργκάντα ήταν κατά 35% υψηλότερες από ό, τι το Δεκέμβριο του 2013, με τον εν λόγω προορισμό να κατακτά την τρίτη θέση στο σύνολο με μερίδιο αγοράς 10%. Η Χουργκάντα είχε αύξηση 22% και το Νοέμβριο.

Αντίθετα, πτώση 4% παρατηρήθηκε στις κρατήσεις στην Αττάλεια της Τουρκίας τον περασμένο μήνα, αν και η Τουρκική Ριβιέρα παρέμεινε ο κορυφαίος προορισμός με μερίδιο 31% των κρατήσεων. Τον Νοέμβριο, η Αττάλεια είχε δει μια αύξηση κατά 1% σε κρατήσεις.

Τα Κανάρια Νησιά είχαν οριακές αυξήσεις στις κρατήσεις και αφορούσαν χειμωνιάτικες διακοπές στον ήλιο. Το Νοέμβριο, πάντως, τα Κανάρια είχαν διψήφια πτώση.

Οι κρατήσεις για το κύριο τουριστικό αεροδρόμιο της Τυνησίας Enfidha υπέστησαν μείωση 20% τον περασμένο μήνα.

Η TravelTainment επεξεργάζεται πάνω από 250.000 κρατήσεις διακοπών το μήνα, που γίνονται μέσα από περίπου 11.000 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία, 130 tour operators και 130 on line ταξιδιωτικούς πράκτορες.

 

creteplus.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...