13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πρωτιά της Κρήτης στον τελικό αγώνα του RUN GREECE 2019!

Ημερομηνία:

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι 10 άνδρες αθλητές της Κρήτης που αποτελούσαν την ομάδα της Περιφέρειας στον τελικό αγώνα του RUN GREECE 2019 που έγινε σήμερα Κυριακή στην Αθήνα στο πλαίσιο του αυθεντικού μαραθωνίου. Επάξια τους μιμήθηκαν και οι 10 γυναίκες αθλήτριες της κρητικής ομάδας ανεβαίνοντας κι εκείνες στο πρώτο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας την απόλυτη πρωτιά της κρητικής ομάδας, η οποία σημειώθηκε ανάμεσα στους αθλητές επτά περιφερειών της χώρας που πήραν μέρος στον τελικό αγώνα του RUN GREECE 2019.

Παράλληλα, εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία στον αυθεντικό μαραθώνιο αποτελεί η πρώτη θέση που κέρδισε στην κατηγορία των γυναικών η κρητικιά μαραθωνοδρόμος Ελευθερία Πετρουλάκη. Η 27χρονη αθλήτρια από την Σητεία τερμάτισε πρώτη στον διεθνή Μαραθώνιο των γυναικών με χρόνο 2 ώρες, 45 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα. και η οποία αποθεώθηκε κατά την είσοδό της στο Καλλιμάρμαρο.

«Θερμά συγχαρητήρια! Μας κάνετε όλοι περήφανους, με την παρουσία, την αγωνιστικότητα και το αθλητικό πνεύμα που αναδεικνύετε με την συμμετοχή και τις διακρίσεις σας», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε μήνυμά του.

Η χρυσή ομάδα της Κρήτης

Κατηγορία 18-34: Τσολάκης Θεόδωρος, Μαστοράκης Γιώργος, Βαρδάκης Εμμανουήλ, Κοκοκιός Βαγγέλης, Δόβρου Κατερίνα, Λεμοντζόγλου Αδαμαντία, Μπελαδάκη Νίκη, Καραταράκη Κατερίνα.
Κατηγορία 35-39: Χατζάκης – Καζάνης Χρήστος, Ζαραφωνίτη Μαρία
Κατηγορία 40-44: Κωστάκης Αντώνης, Διακάκη Ζωή
Κατηγορία 45-49: Παπαδάκης Σταμάτης, Τρούλη Μαριάννα
Κατηγορία 50-54: Κορνάρος Γεώργιος, Βογιατζή Δήμητρα
Κατηγορία 55-59: Γρυφάκης Εμμανουήλ, Τελιοπούλου Ράνια
Κατηγορία 60 + : Φιλιππάκης Εμμανουήλ, Τζαγκαράκη Ειρήνη

Να σημειωθεί πως οι Κρήτες αθλητές και αθλήτριες προκρίθηκαν από τον αντίστοιχο αγώνα 5χιλ. στο Run Greece της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα για την Κρήτη πρόκειται για το RUN GREECE HΡΑΚΛΕΙΟ, που διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Πρωτιά της Κρήτης στον τελικό αγώνα του RUN GREECE 2019!
Πρωτιά της Κρήτης στον τελικό αγώνα του RUN GREECE 2019!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...