13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Σεμινάριο Αγιογραφίας με τον Γιώργο Κόρδη στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Ημερομηνία:

Από 8 έως 11 Απριλίου 2020 θα διεξαχθεί Σεμινάριο Αγιογραφίας, στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του καταξιωμένου Εικονογράφου – Ζωγράφου κ. Γιώργου Κόρδη.

Στο Σεμινάριο ο κ. Κόρδης θα φιλοτεχνήσει σταδιακά βυζαντινή εικόνα, χρησιμοποιώντας την τεχνική της αυγοτέμπερας με υποζωγράφηση, ενώ οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγησή του, θα αγιογραφήσουν το δικό τους έργο. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τον διάλογο για την εικονογραφική εκκλησιαστική παράδοση, τη δημιουργική προσέγγιση του σχεδίου, την τεχνική της αυγοτέμπερας και την αισθητική της Βυζαντινής Τέχνης.

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντίνα Στεφανάκη, Αγιογράφο, Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Αγιογραφίας της ΟΑΚ, στο Τηλέφωνο 28240 22245 ή στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση oac@otenet.gr.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...