12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Σεμινάριο για ηθοποιούς από την μουσικό και vocalist Φένια Χρήστου στο θέατρο «Κυδωνία»

Ημερομηνία:

Η μουσικός Φένια Χρήστου, γνωστή στα Χανιά από τις δύο μουσικές συναυλίες της στο Θέατρο Κυδωνία, τον Μάρτιο και Οκτώβριο του 2016, πρόκειται, μέσα στο πλαίσιο λειτουργίας της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου, να παραδώσει τρεις κύκλους σεμιναρίων διάρκειας δύο ημερών ο καθένας και έξι ωρών ημερησίως (συμπεριλαμβανομένης μίας ώρας δημιουργικού διαλείμματος – συζήτησης). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η μουσική συναναστροφή, η επαφή με τον λόγο μέσω της μουσικής, η άσκηση της εκφραστικότητας της φωνής και η ένταξη του σώματος στον μουσικό ρυθμό. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι έρχονται σε επαφή με τις σημαντικότερες περιόδους της Ιστορίας της Μουσικής, ενώ μέσω των συνθέσεων που προτείνονται από τη Φένια, δοκιμάζουν στην πράξη τις δυνατότητές τους. Στο τέλος των μουσικών κύκλων, την άνοιξη, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν με τη δημιουργία μιας μουσικής παράστασης ανοιχτής προς το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

– Ο πρώτος κύκλος ορίζεται το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, από τις 11πμ. έως τις 5μμ. Οι υπόλοιποι κύκλοι θα καθοριστούν στην πρώτη συνάντηση με την ομάδα.

– Στην τελευταία συνάντηση προβλέπεται και η συμμετοχή του εξαίρετου μουσικού Νίκου Τουλιάτου (κρουστά).

– Εκτός από τους μαθητές της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Κυδωνία, τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

– Τιμή σεμιναρίου ανά διήμερη μουσική συνάντηση: 40 ευρώ

– Εγγραφές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αυστηρά. Θέσεις περιορισμένες

. Υπεύθυνος σεμιναρίου, άλλες πληροφορίες, Αιμίλιος Καλογερής: τηλ. 6978249910

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...