14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σεμινάριο στο ΕΒΕΧ για την δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και τις εξαγωγικές διαδικασίες

Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο της υποστήριξης  των Χανιώτικων Επιχειρήσεων διοργανώνει σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Enterprise Greece*, δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στην αίθουσα Δ.Σ. στον 2Ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς για το «πλέγμα» που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας βασισμένη στην ημερομηνία αποστολής δήλωσης συμμετοχής  (25 άτομα).

Τα σεμινάρια είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δίδουν απαντήσεις σε ερωτήματα εν δυνάμει εξαγωγέων και καλύπτουν θέματα όπως:

  • Δημιουργία – κατοχύρωση εμπορικών σημάτων.
  • Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος, από πλευράς της marketing διάστασής του (design, συσκευασία, ετικέτα, πιστοποιήσεις).
  • Σήμανση προϊόντων – barcode κ.λ.π.
  • Μεθοδολογία εξεύρεσης πελατών στις αγορές – στόχους.
  • Δράσεις που απαιτούνται για την εξεύρεση πελατών.
  • Αναφορά σε Β2Β συναντήσεις και τρόπος σωστής προετοιμασίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στο Επιμελητήριο – ΓΕΥΜΕ τηλ. 28210 52329,  από τις 10:00 π.μ. – 13:00

*(Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου-αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...