19.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Κρήτης, Δήμαρχου Χανίων, Κισσάμου και Πλατανιά για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Ημερομηνία:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συλλυπητήριο του για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τη δημόσια ζωή ο Μανώλης Σκουλάκης διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του χαρακτήρα του. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως Υπουργός αλλά και ως Δήμαρχος Χανίων εργάστηκε αποτελεσματικά για τα Χανιά αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα για τον θάνατο του τέως Υπουργού και τέως Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του τέως Υπουργού, τέως βουλευτή και τέως Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ως Δήμαρχος Χανίων και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, του προσωπικού του Δήμου και συνολικά της κοινωνίας των Χανίων εκφράζουμε τη θλίψη μας για το θάνατο του τέως Υπουργού, βουλευτή και Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη. Ο Μανώλης Σκουλάκης ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο του, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, για περισσότερα από 35 χρόνια.

Η συγκυρία ήταν τέτοια που το θλιβερό γεγονός του θανάτου του, συνέπεσε με τα προγραμματισμένα για σήμερα, εγκαίνια του “Αγροτικού Αυγούστού”, τα οποία αναβάλλονται. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, αφιερώνουμε τον φετινό “Αγροτικό Αύγουστο” στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, για τον οποίο είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εκφράζουμε τέλος, ως Δήμος Χανίων, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Μανώλη Σκουλάκη.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη για το θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για το θάνατο του Ιατρού -Υπουργού & Αυτοδιοικητικού  Σκουλάκη Μανώλη , εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και αναφέρει σχετικά :

«…Μια  ισχυρή προσωπικότητα, στα πολιτικά δρώμενα του Νομού μας, έφυγε  από τη ζωή με πολύ σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου μας αλλά και με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπό του.

Τόσο μέσα από το ιατρικό του λειτούργημα, όσο και από την ενασχόλησή του  με τα κοινά όπου διετέλεσε Υπουργός Υγείας επί σειρά ετών, αλλά και Δήμαρχος Χανίων.

Η έντονη επιστημονική, κοινωνική και πολιτική δράση του εκλιπόντος και η  προσφορά του , χαρακτηρίσθηκε από συνέπεια, ήθος, ευπρέπεια, δυναμισμό και το πολύτιμο έργο του αποτελεί “ακριβή” παρακαταθήκη για τους μεταγενέστερους .

Στο Δήμο Πλατανιά το ´αποτύπωμα ´ του , φέρει και ο πρώτος παιδικός σταθμός που δημιουργήθηκε επί Δήμου Βουκολιών, στις Βουκολιές .

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του και τους οικείους του .

"google ad"

Ο Δήμαρχος Κισσάμου για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Μετά  την ξαφνική είδηση του θανάτου του  Ιατρού, πρώην Δημάρχου Χανίων και επί σειρά ετών Βουλευτή, και  Υπουργού Υγείας, Εμμανουήλ Σκουλάκη, ο Δήμος Κισσάμου εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια για τον απρόσμενο χαμό του.

Ο Μανώλης Σκουλάκης γέννημα θρέμμα της Κισσάμου πρόσφερε ως ιατρός, Βουλευτής και Υπουργός το μέγιστο δυνατό προς όφελος των πολιτών της Κισσάμου, του Ν. Χανίων και της χώρας μας γενικότερα.

Κουράγιο και δύναμη στα παιδιά του και στους οικείους του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει. Αιωνία η μνήμη του.

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά η Ηρώ Διώτη – Συνάντηση με τοπικά στελέχη και εκπροσώπους σωματείων και φορεών | Φωτός

Τα Χανιά επισκέφθηκε η υποψήφια βουλεύτρια της ενωτικής πρωτοβουλίας...

4 ημέρες θα γλεντά στο Σκινέ ο Κασσελάκης τον γάμο του με τον Τάιλερ | Το προσκλητήριο του γάμου

Στη δημοσιότητα δόθηκε το προσκλητήριο για τον γάμο του Στέφανου...

Σε κινητοποιήσεις οι εργαστηριακοί γιατροί και στην Κρήτη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαστηριακοί γιατροί της Κρήτης...

Εκτός κοινωνικού τιµολογίου της ΔΕΥΑΧ οι φοιτητές με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Ακυρώθηκε, τις προηγούμενες ημέρες, μετά από αυτεπάγγελτο έλεγχο της...