14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Συνελήφθη 34χρονη ημεδαπή, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Κατασχέθηκαν πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μυλοποτάμου, 34χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη καταστήματος «Καφετέρια» για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων, λαχειοφόρων αγορών και  κέντρων διασκέδασης.   

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών  πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα «Καφετέρια», ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε  κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται και διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία πέντε (5) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Οι ανωτέρω ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι και κατασχέθηκαν, ήταν σε κατάσταση αναμονής, συνδεδεμένοι με κερματοδέκτες, στερούμενοι προβλεπόμενης άδειας και πιστοποίησης παιγνίων από την αρμόδια αρχή.

Επιπλέον κατασχέθηκε το  χρηματικό ποσό των εκατό είκοσι τεσσάρων (124) ευρώ, ως προερχόμενο από την διεξαγωγή  παράνομων παιγνίων.

Η συλληφθείσα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...