14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Συνεχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι στους δήμους των Χανίων – Συγκέντρωση την Πέμπτη στις 10 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Η κυβέρνηση δεν υποχωρεί στην πρόθεσή της να απολύσει χιλιάδες συμβασιούχους, ούτε όμως οι εργαζόμενοι στους δήμους υποχωρούν, κι έτσι, η απεργία στους δήμους συνεχίζεται. Με σημερινό κείμενό του ο Σύλλογος Εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ν. Χανίων και σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν οι εργαζόμενοι στο καταλυμένο αμαξοστάσιο στο Σόδυ, αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την Πέμπτη στις 10 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Χανίων ενώ καλούν όλους τους δημάρχους του νομού να κλείσουν τα δημαρχεία την ίδια ημέρα σε συμπεράσταση στον αγώνα των συμβασιούχων και υπέρ μίας τοπικής αυτοδιοίκησης “με δημόσιο χαρακτήρα, χωρίς εργολάβους και ιδιώτες στις υπηρεσίες, με μόνιμο προσωπικό εργασίας”.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Μετά και την  νέα καλούμπα της κυβέρνησης δια στόματος και σώματος  του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες συμβασιούχους-παρατασιούχους  , η συνέλευση εργαζόμενων στους Δήμους του  νομού  Χανίων που συνεδρίασε την Τρίτη 20 Ιούνη  στις 9 το βράδυ έξω από το καταλυμένο αμαξοστάσιο στο Σόδυ αποφάσισε τα ακόλουθα:

-Συνεχίζουμε με επιμονή και αγωνιστικότητα τις κινητοποιήσεις μας και συγκεκριμένα τις καταλήψεις των αμαξοστασίων μέχρι και την Πέμπτη ,ημέρα της 24ωρης πανελλαδικής  απεργίας . ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

-Καλούμε τους Δημάρχους και των εφτά Δήμων του νομού Χανίων έμπρακτα   να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας συμβασιούχων.  ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 21ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα για μια τοπική αυτοδιοίκηση με δημόσιο χαρακτήρα ,χωρίς εργολάβους και ιδιώτες στις υπηρεσίες , με μόνιμο προσωπικό εργασίας.

– Χαιρετίζουμε την απεργία των συναδέλφων  μας στο σωματείο της  ΔΕΔΙΣΑ όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και στις επιχειρήσεις τους .

– Έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες του τόπου μας ,ζητάμε την κατανόηση τους οσο αφορά τα σκουπίδια  και ζητάμε από αυτούς την συμπαράσταση τους.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ.

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗ .

ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥNΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10 π.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...