12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για επεισόδια με Τσιρώνη: Αντιδράσεις και πρακτικές μιας μειοψηφίας, που δεν επιθυμεί το διάλογο

Ημερομηνία:

Σε αντιδράσεις και πρακτικές μίας μειοψηφίας που δεν επιθυμεί τον διάλογο, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα επεισόδια κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνη στο νομό Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής

Η σημερινή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνη στο νομό Ηρακλείου δεν θα αμαυρωθεί ούτε θα επισκιαστεί ως προς την ουσία και το περιεχόμενο της από τις αντιδράσεις και πρακτικές μιας μειοψηφίας, που δεν επιθυμεί το διάλογο και σαφώς δεν εκπροσωπεί ούτε εκφράζει τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης.

Τα προβλήματα και οι παθογένειες δεκαετιών δεν θα επιλυθούν με κραυγές, αλλά με ουσιαστικό διάλογο και κατανόηση της αναγκαιότητας να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, μακριά από όλα τα λάθη και τις στρεβλώσεις του χθες.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση, η ανάπτυξη που τόσο χρειάζεται ο τόπος, έχει ως ένα από τους θεμελιώδεις πυλώνες της τον αγροτικό κόσμο, τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Οι σημερινές συναντήσεις του Υπουργού και η αποψινή σύσκεψη αναφορικά με τις βιοκαλλιέργειες εντάσσεται ακριβώς σε αυτό τον σχεδιασμό, ένα σχεδιασμό που ποτέ μέχρι σήμερα δεν διέθετε η χώρα.

Δεν θα μας φοβίσουν ούτε θα κλειστούμε στα γραφεία μας όπως κάποιοι ελπίζουν. Είμαστε εδώ. Έτοιμοι για ουσιαστικό διάλογο με επιχειρήματα, για να διορθωθούν λάθη, παραλείψεις, στρεβλώσεις.

Δίνουμε τη μάχη μαζί με το λαό για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια.

Μαχόμαστε.
Επιμένουμε
Μπορούμε
Προχωράμε Μαζί
Ηράκλειο, 25 Μαίου 2017

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...