14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Σαμαράς αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να απομακρυνθεί, οικιοθελώς, από την κεντρική σκηνή”

Ημερομηνία:

“Η ηγεσία της ΝΔ αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να απομακρυνθεί, οικιοθελώς, από την κεντρική σκηνή”, τονίζεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του δεν μπορούν να πείσουν ούτε τα στελέχη και τους  βουλευτές της ΝΔ. Ένας – ένας αποχωρούν από το πολιτικό συμβούλιο διαμαρτυρόμενοι.

Ο κ. Σαμαράς δεν δέχθηκε να γίνει ούτε το συνέδριο του κόμματός του, καθώς φοβάται  για την «τελευταία καρέκλα» που του απέμεινε –αυτή του προέδρου τη ΝΔ.

Αλήθεια, με ποια αξιοπιστία απευθύνεται στον ελληνικό λαό ο κ. Σαμαράς; Με την αξιοπιστία που του παρέχει το email του κ. Χαρδούβελη που θα εφάρμοζε νέα λιτότητα αν είχε παραμείνει στην κυβέρνηση; Ή με την αξιοπιστία που θα είχε ως Υπουργός Οικονομικών του ο κύριος με τις 56 δόσεις;

Η ηγεσία της ΝΔ αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να απομακρυνθεί, οικιοθελώς, από την κεντρική σκηνή.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...