15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Το Κόμμα Πειρατών υιοθετεί την ERTopen

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του το Κόμμα Πειρατών αναφέρεται σε “προσπάθεια φίμωσης της ΕRTopen” και ζητά την άμεση επιστροφή του κατασχεμένου εξοπλισμού.

Αναφέρουν πιο αναλυτικά:

Tο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας μετά και την τρίτη προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ-open , αποφάσισε να υιοθετήσει την ΕΡΤ-open το μοναδικό ραδιοφωνικό σταθμό ελεύθερης έκφρασης που έδινε και δίνει βήμα σε όλους, πολίτες, ανεξαρτήτως οργάνωσης, κινήματος, ή πολιτικής θέσης και κόμματος.

Η ΕΡΤ-open είναι αναγκαία για την κοινωνία και τους αποκλεισμένους από τα άλλα ΜΜΕ και την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση που φιλοξενούν κυρίως φωνές με στόχο την χειραγώγηση και την προπαγάνδα..

Με τη κίνηση αυτή δίνουμε ουσιαστικά πολιτική στήριξη σε ένα από τα πιο κυνηγημένα ραδιόφωνα της χώρας και υπερασπιζόμαστε τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, τη δημοκρατία και τα συνταγματικά δικαιώματα της ελεύθερης έκφρασης και της διακίνησης των ιδεών.”

Ζητάμε εδώ και τώρα να επιστραφεί όλος ο κατασχεμένος εξοπλισμός .

Καταδικάζουμε όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από τέτοιες στοχευμένες και εκδικητικές ενέργειες , που για χάρη των αφεντικών τους και των πολιτικών τους φιλοδοξιών , θέλουν να κλείσουν όποια φωνή δεν ελέγχουν.

Η Δημοκρατία στο τέλος θα νικήσει – Η Δημοκρατία των ελεύθερων πολιτών.

ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...