15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Το πανό για τον «ανεπιθύμητο» Πάιατ στην Πάτρα και το «ευχαριστώ» του πρέσβη στον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ για τη στήριξη

Ημερομηνία:

Στην Πάτρα, προκειμένου -μεταξύ άλλων- να συμμετάσχει στον ποδηλατικό «Γύρο Θυσίας» βρέθηκε ο Τζέφρι Πάιατ. Ο Αμερικανός πρέσβης που μετέβη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, είδε ένα πανό που είχαν κρεμάσει στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην πλατεία Γεωργίου, το οποίο κρέμασαν τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης της πόλης.

Μάλιστα, υπήρξε και σχετική κινητοποίηση, η οποία έγινε λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα. Στο πανό αναφέρεται ότι ο Αμερικανός πρέσβης είναι «ανεπιθύμητος» στην Πάτρα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr, πετάχτηκαν και φέιγ βολάν με το ίδιο σύνθημα στον χώρο της πλατείας.

Ο κ. Πάιατ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μια ανάρτηση της ιστοσελίδας, στην οποία φιλοξενούνται δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο οποίος κάνει λόγο για «πανό της ντροπής σε δημοτικά κτίρια», μίλησε για «τρολ» του ΚΚΕ, ενώ έστειλε το μήνυμα «Σταματήστε να κάνετε άλλη ζημιά στην πόλη».

Όσον αφορά τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Achaia Channel δεν έδωσε το «παρών» στην εκκίνηση του αγώνα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...