13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Το σέξι ατύχημα της Γαλλίδας από την Κρήτη στον πάγο

Ημερομηνία:

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν, είναι ένα από τα κορυφαία δίδυμα στην Ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η -Ελληνικής καταγωγής- Γαλλίδα και ο παρτενέρ της, κατέχουν από το Σάββατο το παγκόσμιο ρεκόρ βαθμολογικής συγκομιδής, τόσο στο ελεύθερο πρόγραμμα, όσο και στο σύνολο, «γράφοντας μία ξεχωριστή σελίδα» στο συγκεκριμένο άθλημα.

Η όμορφη αθλήτρια είχε ένα απρόοπτο ατύχημα την ώρα του προγράμματός της. Το λαμπερό της χρυσό με πράσινο κοστούμι την πρόδωσε και αποκάλυψε τη ρώγα από το στήθος της. Το ζευγάρι, ωστόσο αγνόησε το ατύχημα και συνέχισε, ολοκληρώνοντας την χορογραφία.

Φανατικοί θαυμαστές της αθλήτριας έσπευσαν να την υποστηρίξουν στα social media. «Λυπάμαι πολύ για το ατύχημα της Γκαμπριέλα Παπαδάκη. Την συγχαίρω για το θάρρος της και για το ότι δεν τα παράτησε και έδειξε στον κόσμο όλο το πρόγραμμά της».

«Τα σπας. Δεν φαντάζεστε πόσο θάρρος χρειάζεται για να συνεχίσεις μετά από αυτό», γράφει ένα άλλο tweet.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο παραμένει ακόμη άγνωστο αν η επιτροπή τους έκοψε βαθμούς.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...