12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Τerra Creta: Όταν ποιότητα και παράδοση συναντούν την γεύση

Ημερομηνία:

Η Terra Creta ιδρύθηκε στα Χανιά το 2001 από 2 οραματιστές Κρητικούς με βαθιά γνώση και εμπειρία στην παραγωγή και προώθηση ελαιολάδου. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας η εταιρία επικεντρώθηκε στις εξαγωγές επενδύοντας στην ποιότητα του προϊόντος και στην αειφορία. Το 2007 δημιουργήθηκε η ανάγκη η εταιρία να επεκταθεί σε νέες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερσύγχρονου ελαιοτριβείου.

Μέσα από την καθετοποιημένη παραγωγή αλλά και τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα που εφαρμόζουμε, παράγουμε και τυποποιούμε εξαιρετικής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πιστοποιημένης καταγωγής ΠΟΠ Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης αλλά και βιολογικό ελαιόλαδο, σε ποικιλία γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών, επίσης διαθέτουμε και ποικιλία άλλων παραδοσιακών προϊόντων.

Η περιοχή του Κολυμβαρίου Χανίων βρίσκεται ανάμεσα στις χιονισμένες κορυφές του φαραγγιού της Σαμαριάς και την Μεσόγειο θάλασσα. Το ιδανικό υψόμετρο, (50-350μ), το πλούσιο έδαφος και οι ευεργετικές μικροκλιματικές συνθήκες συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ιδανικού, για την καλλιέργεια του ελιάς, περιβάλλοντος και την παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιοκάρπου.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην αρμονική συνεργασία μας με τους αγρότες –παραγωγούς, την επιστημονική καθοδήγηση, την καινοτομία, την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, την αειφορία αλλά και την υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

Μερικά από τα αυστηρά διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζουμε είναι ISO 22000/2005,ISO 9001:2008, BIOHELLAS, IFS v5, KOSHER, AGRO 2.2/2.1 κλπ.

Κτήμα Terra Creta ΠΟΠ Κολυμβάρι Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

¯_Ó__¯þ___ ÒÓ_____

  • Ένα από τα καλύτερα προϊόντα μας. Ελαιόλαδο που παράγεται από τα κτήματα της εταιρίας, που βρίσκονται στην περιοχή Κολυβαρίου, μεταξύ του κρητικού πελάγους και της οροσειράς των Λευκών ορέων. Είναι χαμηλής οξύτητας και έχει χαρακτηριστικό φρουτώδες άρωμα και πλούσια πικάντικη γεύση. Βραβευμένο με επτά διεθνή βραβεία ποιότητας. Κατάλληλο για σαλάτες και μαγείρεμα.
  • Διατίθεται σε μια ποικιλία συσκευασιών που ξεκινούν από τα 250ml σε γυάλινη φιάλη και φθάνουν τα 5L σε μεταλλικά δοχεία.

Κτήμα Terra Creta Βιολογικό, ΠΟΠ Κολυμβαρίου Εξαιρετικό Παθρένο Ελαιόλαδο

_þ__Ó Terra Creta __Ò _________ ¯_Ó__¯þ___ _Ó_____ __Ó___ÓÙ_

  • Για την καλλιέργεια και παραγωγή αυτού του εξαιρετικού βιολογικού ελαιολάδου χρησιμοποιούνται οι πιο αυστηρές βιολογικές μέθοδοι.
  • Δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα γεμίζοντας μας με περηφάνια για την προστασία των ελαιώνων αλλά και της φύσης. Επιπλέον όλα τα υλικά συσκευασίας αυτού του ελαιόλαδου είναι ανακυκλώσιμα.
  • Έχει αποσπάσει τέσσερα διεθνή βραβεία ποιότητας.
  • Διατίθεται σε ειδικές γυάλινες φιάλες 250ml/ 500ml αλλά και σε σπρέι.

Κτήμα Terra Creta Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

_þ__Ó Terra Creta  _________

  • Εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, από ελιές που καλλιεργούνται στα κτήματα της Terra Creta και βρίσκονται στα ηλιόλουστα βουνά της Κρήτης. Παράγεται από ποικιλία «κορονέικι», έχει μια φυσική χρυσοπράσινη απόχρωση και ισορροπημένη γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, αλλά και για μαγείρεμα ή τηγάνισμα (έως 180οC.
  • Διατίθεται σε μια ποικιλία συσκευασιών από 250ml σε γυάλινη φιάλη έως τα 5 λίτρα σε μεταλλικά δοχεία και σε φιάλη spray.
  • Κτήμα Terra Creta Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο σε διακοσμητική φιάλη.
  • Ποιοτικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο σε ιδιαίτερη διακοσμητική φιάλη, ποιότητα και φινέτσα που ξεχωρίζουν.

Σετ δώρου τριών προϊόντων

õ¯þ Ù____ þ____ Ò_____þ__

Υψηλής αισθητικής χάρτινη συσκευασία δώρου που περιέχει τρία διαφορετικά είδη ελαιολάδου σε γυάλινα μπουκάλια των 250ml. Εξαιρετικό Παρθένο, ΠΟΠ Κολυμβαρίου και βιολογικό ΠΟΠ Κολυμβαρίου Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο.

"google ad"

Ιδανικό για δώρο ή για τους λάτρεις του ελαιολάδου.

Σετ δώρου με δύο προϊόντα Sray

õ¯þ Ù____ _¯ Ù__ Ò_____þÓ spray

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και κόκκινο βαλσάμικο ξύδι σε γυάλινες συσκευασίες 250ml με αντλία ψεκασμού. Ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία που είναι ταυτόχρονα ιδανική για δώρο ή για προτάσεις υψηλής γαστρονομίας.

Κόκκινο βαλσάμικο ξίδι Κρήτης και κρέμα βαλσάμικου

· Υψηλής ποιότητας βαλσάμικο ξίδι που παράγεται από κόκκινα σταφύλια της παραδοσιακής ποικιλίας Ρωμέικο.

Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια και έχει χαρακτηριστική γλυκόξινη γεύση. Ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα χρώματα ή γλυκαντικές ουσίες. Χρήση: Ιδανικό για μαρινάδες BBQ, σαλάτες, εμπλουτίζει σάλτσες και ντιπ. Υπέροχο σε συνδυασμό με φράουλες και κομμάτια ροδάκινου.

· Διαθέσιμο σε γυάλινες συσκευασίες 250ml και σε γυάλινα μπουκάλια σπρέι των 100ml και των 250ml. Η κρέμα βαλσάμικου διατίθεται σε φιάλη 250ml.

Επιλογή από ελληνικές ελιές

Μια σπουδαία επιλογή ελιών προσφέρεται από την Terra Creta. Αναζητήσαμε σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα για να βρούμε τις καλύτερες, πιο νόστιμες, φυσικής ωρίμανσης ελιές. Οι ελιές μας παράγονται με φυσική ζύμωση και είναι ιδανικές για σαλάτες, snack και pizza.

Ολική ποιότητα. Για την Terra Creta η ποιότητα έχει τέσσερις βασικούς πυλώνες: Εργαστηριακή ανάλυση, οργανοληπτική αξιολόγηση (γεύση – άρωμα), προϊόντα απαλλαγμένα από επιμολύνσεις αλλά και πλούσια σε στοιχεία που είναι ωφέλιμα για την υγεία μας.

Καθετοποιημένη παραγωγή. Έχοντας πλήρη έλεγχο, από την καλλιέργεια, την παραγωγή, αλλά και την εμφιάλωση του ελαιολάδου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούμε να περηφανευόμαστε για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

Καινοτομία. Ακολουθώντας τις τάσεις της διεθνούς αγοράς αλλά και τα σύγχρονα ευρήματα της επιστήμης, αναπτύσσουμε και προσφέρουμε στην αγορά καινοτόμα προϊόντα (όπως οι γυάλινες φιάλες με αντλία ψεκασμού / spray ) αλλά και υπηρεσίες (ανεπτυγμένο σύστημα ιχνηλασιμότητας).

Σύστημα ιχνηλασιμότητας. Κάθε ελαιόλαδο της Terra Creta είναι πλήρως ιχνηλατίσιμο (από τον ελαιώνα μέχρι το ράφι), μέσα από την ιστοσελίδα μας και του 5ψήφιου αριθμού παρτίδας ο οποίος τυπώνεται πάνω σε κάθε προϊόν, αποκαλύπτοντας μια πληθώρα στοιχείων όπως καταγωγή του ελαιολάδου, ημερομηνία παραγωγής και τυποποίησης, χημική ανάλυση, κλπ.

Διεθνής διακρίσεις, εξαγωγική εμπειρία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Από τα πρώτα βήματα το 2001, τα προϊόντα έχουν αποσπάσει σειρά κορυφαίων διακρίσεων σε περισσότερους από 11 Διεθνείς και Ελληνικούς διαγωνισμούς ποιότητας.

Επίσης η Terra Creta, το 2013 βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρεία στον τομέα «μεταποίηση» ενώ κατατάχθηκε μέσα στις δέκα κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στον τομέα «Εξαγωγές» για το 2013/14 στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας (ΕΒΑ). Έχοντας εξαγωγικό προσανατολισμό από τα πρώτα βήματα, έχουν αναπτύξει επιτυχημένες συνεργασίες αλλά και τοποθέτηση προϊόντων, σε περισσότερες από 33 χώρες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...