14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Υπογράφηκε η πράξη ένταξης του έργου «Οδικός Άξονας Καλουδιανά-Τοπόλια-Έλος. Α’ Υποέργο: Παράκαμψη Τοπολίων, Β’ Υποέργο: Παράκαμψη Έλους»

Ημερομηνία:

Στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, υπογράφηκε το Σάββατο, η Πράξη Ένταξης του έργου «Οδικός Άξονας Καλουδιανά-Τοπόλια-Έλος. Α’ Υποέργο: Παράκαμψη Τοπολίων, Β’ Υποέργο: Παράκαμψη Έλους», συνολικού, προϋπολογισμού 23.800.000 € από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρνατουτάκη, παρουσία του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μανούσου Βολουδάκη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Κυριάκου Βιρβιδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, Νίκου Καλογερή, του Δημάρχου Κισσάμου, Γιώργου Μυλωνάκη, του Περιφερειακού Συμβούλου, Παναγιώτη Σημανδηράκη, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου, και Υπηρεσιακών Παραγόντων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης. Το προτεινόμενο έργο που αφορά στη βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Καλουδιανά-Τοπόλια-Έλους σε 9563 μ., με παράκαμψη των οικισμών Τοπολίων και Έλους, και στη βελτίωση του υφισταμένου δρόμου, θα βοηθήσει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της, αυξάνοντας την επενδυτική δραστηριότητα του τόπου και την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...