14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υποτέλεια και υποταγή

Ημερομηνία:

Η ελπίδα του Αντων. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός και η ελπίδα της ΤΡΟΙΚΑΣ «να νομιμοποιήσει» εκ των υστέρων, την πολιτική των Μνημονίων από των Δανειακών Συμβάσεων που επικυρώθηκαν από τη Βουλή κατά πραξικοπηματικό τρόπο παραβιάζοντας εξόφθαλμα τη λαϊκή εντολή και το πνεύμα του Συντάγματος ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τη χώρα στο ΧΑΟΣ…

Η Τρόικα «αφόπλισε» έως τώρα οικονομικά (Μνημόνια 1&2) και έπειτα νομικά (επικύρωση Δανειακής σύμβασης) την Ελλάδα. «Παγίωσε» τις απαιτήσεις των πιστωτών από τη χώρα και την αποτίμηση του χρέους μας σε ΕΥΡΩ. Σκοπό για τον οποίο συγκροτήθηκε η Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» Παπαδήμου – Παπανδρέου – Σαμαρά. Με τις εκλογές του Ιουλίου η ΤΡΟΙΚΑ ολοκλήρωσε τη πρώτη φάση υποδούλωσης/καταστροφής της Ελλάδας – ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ το ελλην. Κράτος.

-Συνυπεύθυνες για το σχέδιο «γεωπολιτικής» εξαφάνισης της χώρας μας είναι οι ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ηγεσίες των κομμάτων που μας κυβέρνησαν και εφάρμοσαν και συνυπέγραψαν τα κάθε λογής «ΜΝΗΜΟΝΙΑ». Τα τελευταία 2 ½ χρόνια και με αρχή την κυβέρνηση Γ.Α.Π. και μετέπειτα αρχηγού ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου (Μεσοπρόθεσμα καλοκαίρι 2011-Μνημόνιο 2 – Φεβρουάριος 2012) σημειώθηκαν και συνεχίζουν τα μαζικά «εγκλήματα» κατά του ελληνικού πληθυσμού αυτής της κατ’ όνομα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

-Οι ντόπιοι κυβερνήτες (αχυράνθρωποι και υποτελείς, «νενέκοι») υφαρπάζοντας με «εκβιαστικά» διλλήματα (2 φορές) την ψήφο του απλού και ανίδεους και καμιά φορά απληροφόρητου λαού-που δεν έχει την ικανοποίηση και την πείρα- και τις οικονομικές γνώσεις και πληροφόρηση – να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια και σε αγαστή συνεργασία με τα ΞΕΝΑ όπως και με τα ΝΤΟΠΙΑ αφεντικά τους έχουν μεταβάλει την Ελλάδα σε ΣΠΙΝΑΛΟΝΓΚΑ του Ευρωπαϊκού Νότου. Όπου κρατούνται οι «σύγχρονοι Εβραίοι» οι ακάθαρτοι. Είμαστε για όλους αυτούς ένα γερμανικό προτεκτοράτο- στρατόπεδο συγκέντρωσης «όντων» που θεωρούνται μολυσμένοι και επικίνδυνοι για τον Ευρωπαϊκό χώρο.

-Η ιστορία είναι γεμάτη από «ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ καθώς επίσης από ΔΕΙΛΟΥΣ ΛΑΟΙΣ- οι οποίοι προτίμησαν την υποδούλωση, από την επώδυνη ΕΞΕΓΕΡΣΗ εναντίων αυτών που επιβουλεύονται την Ελευθερία και τη Δημοκρατία στη χώρα τους. Στα πλαίσια αυτά με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων σκλάβων, άβουλων, φθηνών ΥΠΗΡΕΤΩΝ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΛΙΤ – η απειλή της χρεοκοπίας λειτουργεί πάρα πολύ επιτυχημένα – αφού επιτρέπει τη θυματοποίηση των μαζών και την επιβολή «κυρώσεων» κάθε είδους, με στόχο τη διευκόλυνση των εκάστοτε ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (ο σκοπός των οποίων είναι η λεηλασία της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ και ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας ή καταστροφή της μεσαίας τάξης, στην οποία στηρίζεται η Δημοκρατία καθώς και η μετατροπή της χώρας σε επίσημο ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

-Έχει καταστεί πλέον σαφές ότι ούτε η Ελλάδα ούτε καμιά άλλη χώρα στον κόσμο μπορεί να «επιβιώσει» στα πλαίσια των πολιτικών που επιβάλλουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Δεν πρόκειται καν για μια απλή αντικοινωνική μεταρρύθμιση, όπως ήταν ο ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΣ.

-Τα μνημόνια και ειδικά το 2ο πρόγραμμα αναιρεί τους ίδιους τους όρους ύπαρξης του ελλην. Κράτους- έθνους- δεν το καταργεί μεν επισήμως αλλά του στερεί τα ΜΕΣΑ και τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ άσκησης της κυριαρχίας του. Του αφαιρεί δηλαδή κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο, αφήνοντας το άδειο κέλυφος

-Η Ελλάδα καθίσταται πλέον ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ των ΠΙΣΤΩΤΩΝ. Πρόκειται για ένα πείραμα παγκόσμιας σημασίας, για την οικοδόμηση ενός «νέου θαυμαστού κόσμου» του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ. Δηλαδή επιδιώκουν την επιβολή πολιτικών «αλλαγών» ιδιαίτερα στις ασθενέστερες οικονομίες, αλλαγών που οι λαοί αυτών των χωρών δεν θα δεχόταν ποτέ αν τους δινόταν ο λόγος μέσω ενός δημοψηφίσματος π.χ.

*Η ελληνική άρχουσα τάξη και οι πολιτικοί εκπρόσωποί της φέρουν ιστορική ευθύνη, γιατί έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση και σε μια εξαιρετική επικίνδυνη θέση. Υπό την έννοια αυτή ο Γεωργ. Ανδρ. Παπανδρέου έπαιξε ένα ιστορικό ρόλο ανάλογο εκείνου που διαδραμάτισε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στη διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ. Τώρα η διαδικασία καταστροφής αναμένει τον έλληνα «ΓΕΛΤΣΙΝ» (Σαμαράς) για να ολοκληρώσει την καταστροφή που οι δυνάμεις του Γ.Α.Π δεν επάρκεσαν για να ολοκληρώσουν…

Αυτό που έγινε στην Ελλάδα και συνεχίζει για 3 χρόνο αρχίζει να ξεπερνά κάθε φαντασία – οικονομία σε ελεύθερη πτώση για 5ο συνεχόμενο χρόνο, χωρίς να φαίνεται η παραμικρή ένδειξη εξόδου και σταθεροποίησης!!!

Υπάρχουν πολλοί και σοβαροί λόγοι για το «ΨΥΧΙΚΟ ΠΑΓΩΜΑ» που βιώνουμε πλέον σαν κράτος, έθνος, και λαός αυτό το διάστημα των 2 ½ και πλέον χρόνων.

-Νιώθουμε απογοήτευση και «ενοχές» και για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ

-Παρασυρθήκαμε στην καταναλωτική δίνη, εθιστήκαμε στη πλαστή ευκαιρία, μιζάραμε, λουφάραμε, φοροδιαφεύγαμε… Έτσι με όλα αυτά νιώθουμε βαθιά ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ και χωρίς ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Αυτό που έχει κρίση σημασία είναι να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ότι όλα αυτά συνέβησαν εξαιτίας της βαθιάς εξάρτησης του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου της ιθύνουσας οικονομικής τάξης και του ελλην. Κράτους από ξένες δυνάμεις και κέντρα αποφάσεων. Η έκταση της καταστροφής είναι ευθέως ανάλογη κάθε φορά από το βαθμό της ξένης εξάρτησης…

"google ad"

Η Ελλάδα με δεδομένη την οικονομική χρεοκοπία, την αναποτελεσματική πολιτική ηγεσία, την Νεοθωμανική Τουρκία δίπλα μας,, την «εισβολή» κυμάτων λαθρομεταναστών – με στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού – θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την ΑΠΕΙΛΗ μιας νέας εθνικής καταστροφής στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Όταν κανείς φτάνει στο ΜΗΔΕΝ έχει 2 επιλογές: Να μείνει εκέι ή να αρχίσει να μετρά από την αρχή – Αυτό συμβαίνει και με μας τους Έλληνες, σε μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ιστορίας μας-. Βρισκόμαστε σχεδόν στο ΜΗΔΕΝ και θα πρέπει να επιλέγουμε δρόμο…

*Εδώ που φτάσαμε ή ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ή ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ή ΝΙΚΑΜΕ και τιμωρούμε τις δυνάμεις της εξάρτησης και της διάλυσης της χώρας και αρχίζουμε μια επίπονη αλλά ανοδική πορεία προς μια αναγέννηση ή παραδινόμαστε.

Η ιδιομορφία της «περίπτωσης» μας δεν είναι ότι απλώς υποτασσόμεθα ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ υποτασσόμενοι!!! Αν συνεχίσουμε πορευόμενοι σε αυτό το δρόμο, θα γνωρίσουμε τελικά την τύχη των ΕΒΡΑΙΩΝ που διασκόρπισε ο Τίτος στα πέρατα της γης…

ΥΓ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

*Νέλσον Μαντέλα

Ν.Χ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...