14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Απ. Βουλγαράκης και ο Τάσος Κουρουπάκης με το ΚΙΝΑΛ;

Ημερομηνία:

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, όπως είναι γνωστό, προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και είναι εκλεγμένος με το κόμμα του ΚΙΝΑΛ, έχοντας χρηματίσει για χρόνια άλλωστε γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων, όμως μετά τη συνεργασία του Σταύρου Αρναουτάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ, δε μοιάζει απίθανο στην επόμενη εκλογική διαδικασία να είναι υποψήφιος και αυτός με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, σε συνέντευξη που έδωσε στα Σελινιώτικα Νέα το έκανε σχεδόν απόλυτα ξεκάθαρο.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έκλεισε ο δικός του κύκλος ή αν θα είναι πάλι στην ομάδα του Σταύρου Αρναουτάκη είπε:

“Η παράταξη Αρναουτάκη δημιουργήθηκε για να μείνει. Ο κύκλος της μόλις άρχισε και θα έχει συνέχεια, ασχέτως ποιοι από εμάς θα έχουμε ιδία συμμετοχή ή όχι. Ασφαλώς και η συμμετοχή μου στην παράταξη θα είναι ενεργή”

Πάντως, με την απόφαση Αρναουτάκη να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι διαφωνεί ένα σημαντικό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος στα Χανιά (7.987 ψήφους) Τάσος Κουρουπάκης.

Με δήλωσή του στα Χανιώτικα Νέα και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κώνστα είπα ότι “ομάδα που θεωρείται πετυχημένη δεν αλλάζει… Είναι καλύτερα να κάνεις αγώνα από το να απολογείσαι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά είναι τα στελέχη από τα Χανιά που είχαν πλαισιώσει την παράταξη Αρναουτάκη που εκφράζουν αντιρρήσεις και υποστηρίζουν αυτόνομη κάθοδο δίχως τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη ετοιμάζει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του που θα πλαισιώσουν και θα αλλάξουν την ομάδα Αρναουτάκη με το πιο ηχηρό όνομα να είναι του πρώην Γ.Γ. Εμπορίου κ. Αντώνη Παπαδεράκη.

Άραγε, είναι πιθανό ο Τάσος Κουρουπάκης να ηγηθεί μίας προσπάθειας που θα συσπειρώσει όλους όσους από την παράταξη Αρναουτάκη δεν επιθυμούν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Είδωμεν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...