16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τα κανάλια. Τράπεζες, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, LIDL και μια σειρά «επενδυτών» χρηματοδοτούν μέσω διαφημίσεων τα κανάλια στο κέντρο και την περιφέρεια. Βλέπε… για του λόγου το αληθές.

– ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ότι, όσο σφίγγει η μέγγενη σύνθλιψής μας, όσο σφίγγει η θηλιά στο λαιμό μας εμείς «μεριμνούμε και τυρβάζομε περί πολλά…»;

– ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ. Τα κανάλια και η τακτική των δανειστών «μια στο καρφί και μια στο πέταλο» και ‘μεις παρακολουθούμε το χαμό μας εθελοντές;

– ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ελέγχουν τα πάντα οι καταχτητές Γερμανοί (ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα το κάνουν τώρα με την ΕΕ που διαφεντεύουν). Υπουργεία, εφορίες, όλες τις υπηρεσίες τώρα λοιπόν που παίρνουν και το πράσινο φως της κυβέρνησης της Αριστεράς ετοιμάζονται για την τελειωτική επίθεση τους στα σπίτια και τις περιουσίες μας. Γερμανοί κυρίως ενημερωμένοι καλά είναι ήδη εδώ με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα εξ Αθηνών, περιέρχονται τους δρόμους και φωτογραφίζουν τα προς αρπαγή ακίνητα. Αναζητείται τσίπα, φιλότιμο και ανθρωπιά. Κύριε Τσίπρα ηγέτη της «δήθεν» αριστεράς, έλεος!!!

– ΚΑΡΤΕΛ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. Όλα σου λέω είναι μαϊμού. Στήνουν τους διαγωνισμούς των έργων, ένας παίρνει το έργο και όλοι οι υπόλοιποι μίζα. Έτσι, αφού υπερτιμολογούνται τα έργα, τσέπωσαν πάνω από είκοσι δισ. που ζημιώθηκε το Δημοσιο.

– ΤΙ ΖΟΥΜΕ. Κυβέρνηση της (ΔΗΘΕΝ) Αριστεράς με Καμμένο και Νικολόπουλο «Το Μαξίμου ακούει» Τι είναι αυτά που ζούμε! Τι είναι αυτά που ζούμε; Καραγκιόζηδες.

– ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ κάνουν πάρτυ λέει Εκεί που έφθασαν τον κόσμο θα τα δούμε όλα.

– ΜΑΪΜΟΎ ΓΑΜΟΙ. Ουκρανός με Ουκρανή έστησαν ολόκληρη μηχανή με την οποία κάνουν παράνομες ελληνοποιήσεις. Συμμετέχουν και αστυνομικοί. Ελλάς το μεγαλείο στου

– ΤΟ ΕΘΝΟΣ (Μπόμπολας) και τα ΝΕΑ (ΔΟΛ) υμνούν τον Τσίπρα. Είπες τίποτα;

– SURVIVOR. Τούρκος ο χρηματοδότης που μάλλον παίρνει και μετοχές του ΣΚΑΙ «Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος».

– AGB NIELSEN Έτσι λέγεται η μονοπωλειακή εταιρεία μετρήσεων. Της διαπλοκής, δηλαδή η κορύφωση. Ε ρε παιχνίδια που παίζονται και σήμερα. Αυτή η εταιρία κανονίζει ποιοι σταθμοί θα πάρουν τη διαφήμιση ανάλογα με τα στοιχεία που δίνει !… Έτσι εξηγείται γιατί η ΚΡΗΤΗ TV1 και ο ΚΡΗΤΗ 105,5 ποτέ δεν πήραν διαφημίσεις ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ.

– ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Αλλά οι μεγάλοι πέρα βρέχει. Στόχος του μέτρου των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές είναι να ευνοηθούν οι πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα. Το πρόβλημα δεν είναι το ωράριο, αλλά η έλλειψη χρημάτων όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης.

– ΠΡΟΣΤΙΜΑ τσουχτερά για τσικουδιά χύμα και ρακόμελο που διατέθηκαν από παραγωγούς που συμμετείχαν στον Αγροτικό Αύγοστου. Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων κατήγγειλε το γεγονός και οργάνωσε χθες διαμαρτυρία στο τελωνείο Χανίων. Και μη χειρότερα.

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...