14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ…

Τον καιρό εκείνο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση μία εκ των πολλών που με πλησίαζαν, μέχρι που γίναμε κολλητάρια σχεδόν, ήταν η αγωνίστρια, όπως τη γνώρισα, πρώην βουλευτής Στέλλα Αλφιέρη εκ Σελίνου. Πήγα μια δυό φορές σε εκδηλώσεις στο φαράγγι της Κανδάνου μαζί με τον συνεπή αγωνιστή καθηγητή Ευτύχη Μπιτσάκη. Έκτοτε την έχασα και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, ούτε κείμενά της, μέχρι που ανησύχησα αν είναι καλά. Και ως εκ του θαύματος εθεάθη, εφωτογραφήθη και διανεμήθη, δίπλα ομού και αντάμα με τους κυβερνητικούς θώκους.

Στη φωτογραφία αυτή, ως αντιδήμαρχος, ο Δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου Αντώνης Περράκης και στο μέσον ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου, στον οποίο έθεσαν τα θέματα της ασφαλούς πρόσβασης σε ορεινά χωριά που δυσκολεύονται λόγων των κατολισθήσεων και θέματα ασφάλισης και θερμοκηπιακής καλλιέργειας. Μπράβο Στέλλα δραστηριότατη και εξουσιαστής και αντιεξουσιαστής.

Μέσα σ’ όλα και μπράβο σου…

– Εδώ πωλούνται πάσης φύσεως τιμαλφή

«Ριχάρδος» και άλλες ονομασίες έχουν οι αγοραστές των τιμαλφών του κοσμάκη. Σκηνές απείρου κάλους και εικόνες κρίσης ασταμάτητες. Ν’ ακούσεις ιστορίες να σου φύγει «ο τεπές τσι κεφαλής σου».

Μη χειρότερα, και ως πότε θα συνεχίζομε να χαζεύομε στις καφετέριες;

Γιατί μόνο στην ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ;

Γιατί ούτε στην Κυδωνίας, ούτε στην Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε πουθενά αλλού σε μεγάλες κεντρικές οδικές αρτηρίες επέβαλαν μέτρα αστυνόμευσης της κυκλοφορίας ή μην στην Αποκωρόνου! Γιατί; Στην Αποκορώνου ουδέποτε είχαμε μποτιλιαρίσματα που είναι καθημερινό φαινόμενο και στην Κυδωνίας και στην Ανδρέα Παπανδρέου.

Κύριοι αρμόδιοι, ρωτείστε αν δεν εξετάσετε επί τόπου την κατάσταση και θα πεισθείτε. Χθες έμπλεξαν 4 λεωφορεία κινούμενα εξ αντιθέτου στην Ανδρέα Παπανδρέου και ξέμπλεξαν μετά από μισή ώρα. Το χάος σ’ όλο το μεγαλείο του. Αλλά είπαμε όλη η προσοχή των αρχών είναι στην Αποκορώνου.

Κύριε Δήμαρχε ποιός θα δώσει μια απάντηση που όλη η πόλη πνίγηκε στο κυκλοφοριακό χάος και η Αποκορώνου μας φταίει; Ποιός;

Γιατί δεν κάνετε μια εκ περιτροπής στάθμευση και στην Κυδωνίας και στην Ανδρέα Παπανδρέου, η Αποκορώνου σας μάρανε;

Κύριε Δήμαρχε να ‘ρθετε εσείς να δουλεύετε στην Αποκορώνου από το πρωί μέχρι το βράδυ σφυρίχτρες, μουγκανητά, και κλήσεις. Έλεος.

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...