15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ
Η χώρα μας έχει την πρωτιά στην ανοργανωσιά. Απόδειξη η κατάσταση στον ΒΟΑΚ μετά την κατολίσθηση στο ύψος του Σταλού αλλά και του θράσος του Αρναουτάκη που αντί να μιλήσει ρεαλιστικά αντεπιτίθεται κατηγορώντας για λαϊκισμό όσους του κάνουν κριτική για το μίζερο αυτό θέαμα.
Είναι ενδεικτικό ότι περιμένομε συνεργείο από Αθήνα για να λύσει το πρόβλημα. Ολόκληρη Κρήτη κύριε Περιφερειάρχη δεν έχει έναν ειδικό;
Τι ζούμε εν έτει 2019!

ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
Έγινε κι αυτό και δυστυχώς το είδα… Έκπληκτος βέβαια. Να βλέπεις τον κορυφαίο Βασίλη Σκουλά σε εκπομπή μαγειρικής δεν είναι λίγο. Όλα λοιπόν στον βωμό της διαφήμισης και της προβολής; Ξύπνα… Βασίλη

ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ
Βλέποντας τα τηλεοπτικά κανάλια σε πιάνει μαύρη απογοήτευση. Δεν βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον ή σαχλαμάρες εκπομπές ή διαφημιστικά ή ανούσιες ψευτοκουλτουριάρικες εκπομπές. Κρίμα του ρεύμα που καταναλώνουν γιατί καμιά ουσία δεν έχουν.

ΛΑΘΡΟΒΙΑ ΕΝΤΥΠΑ
Γέμισε ο τόπος «δωρεάν» εκδόσεις. Αφήνονται σωρηδόν σε δημοτικά καταστήματα, τράπεζες και ξέμπλεξαν. Αυτό ήταν. Ωστόσο αρμέγουν κανονικά την Αγορά βλάπτοντας όλη τν φιαφημιστική δαπάνη. Έτσι και «γάτα υπάρχει και ζημιά γίνεται» αφού κανείς δεν εξυπηρετείται, μόνο η τσέπη του δήθεν… και αυτή ελλειπώς.
Πώς πέφτουν οι άνθρωποι, και μάλιστα επιχειρηματίες, όσο εύκολα στην παγίδα του «ΦΡΟΥ – ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ» και του «ΔΗΘΕΝ»; Είναι απορίας άξιο!

ΧΩΜΑΤΟΝΕΡΟ
«Το δις εξαμαρτείν…»
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες για ασήμαντη αφορμή (λίγη βροχή παραπάνω του κανονικού) οι βρύσες πολλών Χανιωτών έτρεχαν «κόκκινο ζουμί». Κύριοι της ΔΕΥΑΧ Καληνύχτα…

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Δημοψήφισμα κόμη και στα Σκόπια. Για τη θέληση του ελληνικού λαού ούτε κουβέντα. Ε λοιπόν η πλειοψηφία των Ελλήνων είμαστε αντίθετοι στην συμφωνία παράδοσης στα Σκόπια. Αυτό λένε και οι 18 πρέσβεις στην επιστολή τους προς τους 300 της Βουλής.
Ούτε η Άγκελα Μέρκελ και οι ωμές παρεμβάσεις της για την στήριξη του αγαπημένου της Αλέξη μπορούν να μας επηρεάσουν.
Μακάρι να μείνει ο Μητσοτάκης σταθερά αντίθετος στα σχέδιά τους.
Αλήθεια ποιοι φοβούνται την ψήφο του ελληνικού λαού; Γιατί δεν του δίνουν τον λόγο να τελειώνουμε;

ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
Ακόμη αυτή η χώρα δεν ευδόκησε να στήσει και να λειτουργήσει ένα Συμβούλιο Εθνικής Συνεννόησης για την Άμυνα και την Εξωτερική Πολιτική. Ακόμα αυτή η χώρα δεν έδωσε το δικαίωμα στα ξενιτεμένα παιδιά της, στους Έλληνες της διασποράς, να ψηφίζουν.
Γιατί; Γιατί οι κυβερνώντες τους συνεννοούνται με τους απ’ έξω Αμερικανούς, Γερμανούς, Γάλλους, ακόμα και με τους Σκοπιανούς, μεθοδεύουν και ενεργούν. Και το πιο τραγικό ότι ούτε υπεύθυνη επίσημη ενημέρωση υπάρχει από τους κυβερνώντες, ακόμη και στα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Για όλα αυτά η παρούσα κυβέρνηση ξεπέρασε τα εσκαμμένα και κατηγορεί και τους υπόλοιπους για πατριδοκαπηλεία. Κρίμα που αυτοί που θα έφερναν την δημοκρατία και τους θεσμούς της εγκαθιδρύουν ένα καθεστώς ασύδοτης εξυπηρέτηςης των καρεκλοκένταυρων φιλοδοξιών τους.
Κρίμα που μιλούν για δημοκρατία αυτοί που δεν σεβάστηκαν ούτε την κορυφαία έκφρασή της, το δημοψήφισμα, που ποδοπάτησαν την θέληση του λαού, που τον ισοπέδωσαν και εξακολουθούν να μιλούν δήθεν εκ μέρους τoυ.
Κρίμα!

ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
Άνοιγμα λέει στην κεντροαριστερά. Όλα τα μπουμπούκια επί σκηνής. Μεταξύ άλλων ο από εποχής Σιμήτη αστήρ κ. Μπίστης και ο άλλος που ανακάλυψε ο Γιώργος, ο κ. Ραγκόυσης, ο γνωστός από παλιά κ. Δανέλης.
Σταματώ γιατί δεν αντέχω. Αν είναι αυτή η κεντροαριστερά τότε μια λεγεώνα αγωνιστών για τη δημοκρατία, για την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ανεξαρτησία, για τους αγώνες για τα εθνικά μας δίκαια τι είναι; Μήπως είναι φασίστες κατά την προσφιλή σας έκφραση κύριε πρωθυπουργέ;
Ένα σας λέω Όσα κόλα κι αν μεταχειριστείτε με φθαρμένα υλικά δεν κάνεις προκοπή. Ματαιοπονείτε κύριε Τσίπρα. Σας γνωρίσαμε, σας ζυγίσαμε και σας απορρίψαμε. Δεν μας κάνετε.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...