14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Ε, όχι…
Εγώ ξέρω, Μητσοτάκης, κουμπαριές, ρουσφέτια, ρουσφέτια, ρουσφέτια!!! Τούτος ο Κυριάκος, υποψιάζομαι ότι είναι πιο πονηρός…
«Βοήθα Παναγιά μου και μη χειρότερα»… που λέει και το άσμα.

– ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ από τα Χανιά «Εθνικό έγκλημα η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων» Ευτυχώς υπάρχει ακόμα μια φωνή πλην ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ που λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Άντε βρε παιδιά γιατί… χανόμαστε.

– ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ για άλλη μια φορά από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο θα διεκδικήσουν τα δίκια τους ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό.
Λέγεται και γράφτηκε ότι η κυβέρνηση τρέμει τον γίγαντα κόσμο της αγροτιάς. Στα Χανιά είχαμε κινητοποίηση σήμερα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ παγχανιώτικο αγροτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Η Ενωτική Ομοσπονδία απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή. Θα έχει;
Ίδωμεν

– ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.
Η κινητοποίηση των δικηγόρων μπορεί να μετεξελιχθεί σε διαρκείας ενώ οι ναυτικοί αναγκάζουν τα πλοία να δέσουν 20 και 21 Ιανουαρίου.
Ζήτω το Γ’ Μνημόνιο…
Ζήτω που … καήκαμε!

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...