14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Επιτέλους η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδοξίας έκανε το βήμα για να εκτοξευτούν βολές κατά της «ελεύθερης οικονομίας» και του «νεοφιλελευθερισμού».

Ο μητροπολίτης της Νιγηρίας Αλέξανδρος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας έβαλε μια σειρά ζητημάτων που πρέπει να απασχολούν τις εκκλησίες όπως η φτώχεια το περιβάλλον, το προσφυγικό.

Ο μητροπολίτης Αλέξανδρος αναφέρθηκε στις καταστρεπτικές συνέπειες της ελεύθερης οικονομίας και του νεοφιλελευθερισμού στην αφρικανική ήπειρο.

Η Ιερά Σύνοδος αποδεικνύει, πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει, για ένα καλύτερο κόσμο. Αν συμμετείχαν και οι 4 απόντες τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα

– ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΕΡΕΖΑΣ

Τι ιατρεία φτιάζουν, τι γηροκομεία εξωραΐζουν φιλάνθρωποι γαρ οι ράμπο των αεροπλανοφόρων για τον εμπαιγμό του πόπολου μεταμφιέζονται σε «μητέρες Τερέζες». Θαυμάστε του.

– Fraport της ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!

Επενδύει στο μέλλον της Ελλάδας η Γερμανική εταιρεία Fraport που πήρε τα αεροδρόμια μας και υπόσχεται «λαγούς με πετραχείλια»…

Γερμανικό προτεκτοράτο γνήσιο. Οι Γερμανοί έχουν ως είναι φυσικό και επικοινωνίες και μεταφορές και οι χαχόλοι , οι υπήκοοι ένα μόνο μπορούν, να συμφωνούν, «κούνια που σας κούναγε».

– ΦΕΥΓΕΙ Η RYANAIR;

Μένει και το 2016 μόλις όμως αναλάβει η Fraport η καλή εταιρεία φεύγει -έτσι τουλάχιστον έχει δηλώσει.

Kατά τα άλλα ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ.

Βοήθεια!!!

"google ad"

Ο ΣΗΠΕ έφτασε να κατοικοεδρεύει στα Χανιά (στο ΙΕΤ όπως το φτιάξανε) μη αντέχοντας οικονομικά ξεπνοϊσμένος και αποδυναμωμένος χωρίς οικονομικά, με λιγότερα μέλη, αποδεκατισμένα από τον νόμο περί Τύπου.

Οραματιστές του ΝΟΜΟΥ μέσω του ΣΗΠΕ, είδατε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Αρκετά με τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ «όλα ν’ όλα του καραγκιόζη είν’ όλα», ε;

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...