16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Όταν η Όλγα αντιστάθηκε στον Φούχτελ: «Κομμένα τα φιλιά!»

Ημερομηνία:

Ελαμψε από χαρά το πρόσωπο του Χανς – Γιόακιμ Φούχτελ όταν είδε και πάλι την Ολγα Κεφαλογιάννη σε εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην οποία ήταν και οι δύο ομιλητές.Η υπουργός Τουρισμού είχε συναντηθεί την περασμένη Τρίτη με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας, παρουσία του Οτο Ρεχάγκελ, και σε εκείνη τη συνάντηση ο κ. Φούχτελ ήταν αρκετά διαχυτικός.
Χθες, λοιπόν, όταν είδε μπροστά του την Ολγα Κεφαλογιάννη, ο κ. Φούχτελ έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει. Ομως η υπουργός του έβαλε πάγο, ως γνήσια κρητικά έκανε το καθήκον της και αντιστάθηκε! Του είπε χαμογελαστά στα αγγλικά: «No more kisses» («Οχι άλλα φιλιά»)! Ετσι, ο Γερμανός έμεινε με τη χαρά.

Πηγή:  iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...