13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Όχι σε κάθε είδους πλειστηριασμό. Σεισάχθεια εδώ και τώρα!

Ημερομηνία:

Αφού πρώτα εξαθλίωσε οικονομικά τον Ελληνικό Λαό, οδηγώντας τον στην πλήρη φτωχοποίηση, το πολιτικό σύστημα προχωρά τώρα με γοργούς ρυθμούς στο επόμενο βήμα του σχεδίου του το οποίο είναι η μεταφορά των τίτλων ιδιοκτησίας των Ελλήνων στα χέρια των Γερμανών.Το ζητούμενο πια είναι οι πλειστηριασμοί. Τα οικονομικά αδιέξοδα που έχουν διαμορφωθεί στη μεσαία και κατώτερη ελληνική οικογένεια, μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια καταστροφικής πολιτικής, ανοίγουν τον δρόμο της αφαίρεσης της ατομικής ιδιοκτησίας.

Εδώ είναι και ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα οποία  με τον τρόπο που καταθέτουν τις θέσεις τους βάζουν, πλέον,  πλάτες στην αφαίρεση των τίτλων ιδιοκτησίας.

Όλες οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών περιορίζονται αποκλειστικά στην πρώτη κατοικία, λες και η υπόλοιπη περιουσία των Ελλήνων είναι για πέταμα.

Όλοι προτάσσουν  «τα στήθη τους»,  δηλώνοντας ότι δεν θα περάσει η αρπαγή της πρώτης κατοικίας,  αλλά σιωπούν  για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόλοιπη περιουσία των πολιτών που βρίσκεται στον αέρα.

Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι εκεί δεν θα θέσουν «τα στήθη τους», αλλά θα βάλουν και πάλι, όπως το έχουν κάνει άπειρες φορές, τις « πλάτες» τους.

Για το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα δεν μπορούν να μπαίνουν τέτοια ψευτοδιλήμματα, τα οποία στην ουσία αποπροσανατολίζουν.

Η μόνη λύση για τη  χώρα βρίσκεται στην επανεκκίνηση της οικονομίας. Στους πλειστηριασμούς που επιβάλει η Γερμανία, προκειμένου να αρπάξει την περιουσία των Ελλήνων, εμείς προτάσσουμε την μοναδική λύση που είναι η γενική διαγραφή των χρεών προ τις τράπεζες και το δημόσιο. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!

 Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...