232 εκατομμύρια views και συνεχίζει το ινδικό βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στα Χανιά | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Η εταιρεία Fixer in Crete συνεργάστηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Ghar Se Nikalte Hi” του δημοφιλή Ινδού τραγουδιστή Armaan Malik.

Το βίντεο ανέβηκε την Τρίτη 3 Απρίλη του 2018 στο youtube, λίγες ημέρες μετά είχε αρκετά εκατομμύρια προβολές και σήμερα, περίπου ένα χρόνο μετά πλησιάζει τις 232 εκατομμύρια προβολές!

Πρόκειται για μια τεράστια διαφήμιση για την Κρήτη και ιδιαίτερα για τα Χανιά.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι τα γυρίσματα έγιναν αρχές Μαρτίου στα Χανιά με τη συμμετοχή και άλλων δημοφιλών τραγουδιστώνν και χορευτών από την Ινδία, διήρκησαν έξι ημέρες ενώ είχε προηγηθεί προετοιμασία ενός μήνα για την εύρεση των κατάλληλων χώρων.

Σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία έπαιξε η χανιώτικα εταιρεία Fixer in Crete του Θοδωρή Θωμαδάκη.

Δειτε το βίντεο κλιπ:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις