5 και 6 Ιουλίου τα φετινά Chania Rock Festival

Κανένα σχόλιο

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού Chania Rock Festival.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, θα πραγματοποιηθεί 5 και 6 Ιουλίου, ενώ σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις για τις μπάντες που θα παίξουν.

Πιο αναλυτικά στο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

Το Chania Rock Festival επιστρέφει και πάλι!!

Στις 5 Ιουλίου και 6 Ιουλίου 2019 τα Χανιά θα φιλοξενήσουν ένα από τα μεγαλύτερα, πιο δυνατά και φιλικά διεθνή rock/metal φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης!

Θάλασσα, ήλιος, ρακί και μπύρα, δυνατές κιθάρες και αξέχαστες αναμνήσεις είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Chania Rock Festival!

To line-up θα ανακοινωθεί σύντομα!

Και φέτος όλοι Κρήτη … και φέτος όλοι Χανιά!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις