5 και 6 Σεπτέμβρη το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή με Δεληβοριά και Κότσιρα αλλά και μάσκες, σταθμούς αντισηπτικών και όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής

Κανένα σχόλιο

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή που αποτελεί ένα καθιερωμένο κορυφαίο πολιτικό πολιτιστικό θεσμό σε όλη τη χώρα συνεχίζει το ταξίδι του στο κέντρο των Χανίων με κεντρικό σύνθημα “ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, για να μπορούμε να «ανασαίνουμε» για να νικήσει η ζωή’’. 

Οι εκδηλώσεις του 46ου φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, στις 5 και 6 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα να απαρτίζεται από τον Φοίβο Δεληβοριά στις 5 Σεπτέμβρη, τον Γιάννη Κότσιρα στις 6 Σεπτέμβρη και άλλους καλλιτέχνες. Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση και ομιλία από τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

"Sponsored links"

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή προσαρμόζεται για την προστασία των επισκεπτών του, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός !

Προστατεύουμε την υγεία τη δικιά μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή! Γι’ αυτό:
•   Φροντίζουμε τις μεταξύ μας αποστάσεις!
•    Τις συναυλίες και τις λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθήμενοι!
•     Υποχρεωτική η χρήση μάσκας!

Οι διοργανωτές θα εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής (σταθμοί αντισηπτικών, επαρκείς τουαλέτες, νιπτήρες κ.α.) με τον απαραίτητο τακτικό καθαρισμό και αποφυγής του συγχρωτισμού στις επιμέρους δραστηριότητες και λειτουργίες του Φεστιβάλ”!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις