5.000 παιδιά από ολο τον κόσμο γονιμοποιήθηκαν στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Κερδίζει έδαφος η μέθοδος της εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κρήτη, καθώς ολοένα και περισσότερα ζευγάρια από διάφορες χώρες επιλέγουν το νησί μας για να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως τόνισαν επιστήμονες στο πλαίσιο της διημερίδας για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το νομικό πλαίσιο συμβάλλει θετικά προς αυτή τη κατεύθυνση καθώς επιτρέπει κάποιες από τις τεχνικές εξωσωματικής γονιμοποιήσεις αλλά και τη δωρεά ωαρίων, οι οποίες δεν επιτρέπονται σε άλλες χώρες.

Ταξίδι προς την Κρήτη για να αποκτήσουν παιδί κάνουν πολλές γυναίκες από την Ιταλία, σύμφωνα με τον καθηγητή Αντώνη Μακρυγιαννάκη.

"Sponsored links"

Πάνω από 5.000 παιδιά έχουν γεννηθεί σε όλο τον κόσμο από το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης τα τελευταία 25 χρόνια, όπως δηλώνει ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Ματθαίος Φραϊδάκης ο οποίος παράλληλα αναφέρεται στην άριστη εμπειρία των γιατρών.

Η επεμβατική καρδιολογία και καρδιοχειρουργική βρέθηκε μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της διημερίδας, με τους ειδικούς να αναφέρονται στα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν για την περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Στην γραφειοκρατία και στο ασαφη νομικό πλαίσιο αναφέρθηκε ο Γιώργος Κοχιαδάκης.

rethemnosnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις