53 σχολεία υπό κατάληψη σήμερα στην Κρήτη – 10 στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

53 σχολεία παραμένουν υπό κατάληψη σήμερα στην Κρήτη είτε για τις μάσκες ή και για άλλα ζητήματα που αφορούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, τον αριθμό μαθητών ανά τάξη, την έλλειψη καθαριότητας.

Στα Χανιά, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων υπό κατάληψη τελούν τα εξής σχολεία:

-Λύκειο Αλικιανού

"Sponsored links"

-ΓΕΛ Κολυμβαρίου

-4ο ΓΕΛ

-Λύκειο Ακρωτηρίου

-ΕΠΑΛ Βρυσσών

-1ο ΕΠΑΛ

-2ο ΕΠΑΛ Χανίων

-2ο Γυμνάσιο Κισσάμου

-Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας

-Γυμνάσιο Πλατανιά

"Sponsored links"

25 σχολεία, 3 ΕΠΑΛ, 11 Γυμνάσια και 11 Λύκεια,  τελούν υπό κατάληψη με το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας στο νομό Ηρακλείου. .

Στο Λασίθι,τα σχολεία υπό κατάληψη είναι 8 ενώ στο Ρέθυμνο 10

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις