16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κρήτη: Μέχρι και ηλιακό θερμοσίφωνα βγάλαν από το βυθό του λιμανιού

Ημερομηνία:

Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, έφερε στην επιφάνεια ο καθαρισμός του λιμανιού της Παντάνασσας από εθελοντές δύτες

Λάστιχα οχημάτων κάθε είδους, έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, διάφορα εξαρτήματα μηχανών, μια άγκυρα, χαλιά, αλυσίδες, αμέτρητα σχοινιά, σακούλες και μπουκάλια, καθώς και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, έφερε στην επιφάνεια ο καθαρισμός του λιμανιού της Παντάνασσας.

Οι εθελοντές δύτες δεν προλάβαιναν να βγάζουν στο μόλο άχρηστα αντικείμενα, με τους μικρούς και μεγάλους από την ακτή, να φροντίζουν για την περισυλλογή τους. Πρόκειται για μια δράση που επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα, με στόχο αφενός να διατηρείται το λιμανάκι καθαρό και αφετέρου να στέλνει διαρκώς το μήνυμα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος του τόπου μας.



Η δράση διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαλεβιζίου, με την συμμετοχή της σχολής καταδύσεων Μακριδάκη Diving Center, του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηρακλείου ΑΠΝΟΥΣ, του Λιμενικού Τμήματος Ληνοπεραμάτων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (Ν.Ο.Γ.Κ.), του Συλλόγου Ερασιτεχνών & Επαγγελματιών Αλιέων και με την υποστήριξη της εταιρείας τροφίμων Περνιετάκης.

Cretapost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...